Na vrh
  • 30°C Rijeka
  • 32°C Krk
  • 30°C Cres
  • 31°C Opatija
  • 32°C Split

VILLA TERMAG***** SKI PAKET

VILLA TERMAG*****
Villa Termag je hotelski depadans sa četiri apartmana, koji je od glavne hotelske zgrade udaljen 250 metara. Svi apartmani imaju kamin, plazma TV, DVD uređaj, bežičnu internet konekciju, satelitsku TV i direktnu telefonsku liniju.

Hotelski restoran:
Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 180 mjesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim naglaskom na tradicionalna jela i poslastice. Pansionskih obroka poslužuju se  na bazi buffet stola. Za uslugu nenadmašnog kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuhari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najzahtjevnije goste.

Wellness zona:
Gostima hotela Termag na raspolaganju su bazen, sauna, parna kupaonica, jacuzzi, razne vrste masaža i solarij. Vrhunska izrada prostorija i profinjeni materijali korišteni za njihovu izgradnju i oblaganje, zajedno sa najkvalitetnijim uređajima i opremom koji su u njima instalirani, omogućavaju korisnicima da u potpunosti osjete sve blagodati koje nudi spa zona Hotela Termag.

Apartman tip A
Spavaća soba, dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i kupaonica. Spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dvosjedom na razvlačenje. Broj apartmana ovog tipa - 2.


Apartman tip B
3 spavaće sobe, dnevni boravak sa kaminom, kuhinja i kupaonica. Spavaća soba sa francuskim ležajem, 2 spavaće sobe sa francuskim i standardnim ležajem, dnevna soba sa dvosjedom na razvlačenje. Broj apartmana ovog tipa – 2.
Gosti koji borave u apartmanima koriste usluge prehrane na bazi polupansiona u hotelu Termag. NA raspolaganju su im i sve ostale usluge koje hotel nudi.

 
Cijena na bazi 3 polupansiona + 3-dnevni ski pass
 
Cijena apartmana tip A (za 2 osobe) Cijena apartmana tip B (2 odrasle osobe + 2 djece do 12 god)
2.450,00 kn 4.445,00 kn
 

PRIJEVOZ na bazi minimalno 40 prijavljenih - u cijenu uključen i razgled Sarajeva 16.12.2018.
Rijeka-Jahorina-Sarajevo -Rijeka Osijek-Jahorina-Sarajevo-Osijek Split-Jahorina-Sarajevo-Split
400,00 kn 280,00 kn 215, 00 kn
 
 

ŽELITE REZERVIRATI PONUDU?

Pošaljite nam e-mail na:rijeka@arriva.com.hr
Nazovite nas na telefon:051/ 212 - 228
Posjetite naše a travel  poslovnice: Rijeka • Krk •  Crikvenica  Rab  Split
Ispunite obrazac za upit u podnožju


Kontakt
Vaše ime:*
E-mail:*
Telefon:
Upit:
*obavezna polja
Vaše ime, prezime i e-mail adresu koristimo u svrhu odgovora na upite, pohvale i primjedbe.
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.