Na vrh
  • 30°C Rijeka
  • 32°C Krk
  • 30°C Cres
  • 31°C Opatija
  • 32°C Split

HOTEL VUČKO***** SKI PAKET

HOTEL VUČKO****
Novoizgrađeni Aparthotel “VUČKO” nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ‘84.”.
“VUČKO” je dobio ime po službenojj maskoti XIV zimskih olimpijskih igara, bio je namjenjen za smještaj VIP-gostiju, a među prvim gostima “VUČKA” bili su švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i drugi zvaničnici XIV ZOI.
U skladu sa tim, aparthotel “VUČKO” nudi gostu vrhunski smještaj i uslugu kao i niz sadržaja za ljepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara.

Ostale usluge:
Restoran Vučko nudi domaću i internacionalnu kuhinju u autentičnom interijeru ili ugodnoj terasi. Uz profesionalno i ljubazno osoblje i bogatu gastronomsku ponudu  restoran je mjesto za sve generacije. Za vinokusce, eksperte i amatere u hotelu postoji široka paleta vina sa preko 80 etiketa.
Tea room - Prelijepa slastičarnica gdje ćete svoju energiju povratiti širokim izborom kolača uz šalicu  toplog čaja ili omiljene kave.
Wellness oaza - koja se prostire na 700m2, na čistom zraku sa bistrom izvorskom vodom i fantastičnim pogledom na borovu i jelovu šumu. Opuštanje za oči, tijelo i dušu… za sva čula.

DVOKREVETNE SUPERIOR SOBE

Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje.
FAMILY SOBE
Sve sobe imaju jednu prostoriju sa dva  francuska ležaja. Broj osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje odraslih i dvoje djece.
Sve sobe su komforne sobe, opremljene po mjeri sa Info star TV, telefonima sa direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom...

 
Cijena na bazi 3 polupansiona +3 dnevni ski pass
1.495,00 kn po osobi
Djeca od 6-12 godina plaćaju 50 %
Djeca od 0-6 godina - GRATIS!

PRIJEVOZ na bazi minimalno 40 prijavljenih - u cijenu uključen i razgled Sarajeva 16.12.2018.
Rijeka-Jahorina-Sarajevo -Rijeka Osijek-Jahorina-Sarajevo-Osijek Split-Jahorina-Sarajevo-Split
400,00 kn 280,00 kn 215,00 kn
 
 

ŽELITE REZERVIRATI PONUDU?

Pošaljite nam e-mail na:rijeka@arriva.com.hr
Nazovite nas na telefon:051/ 212 - 228
Posjetite naše a travel  poslovnice: Rijeka • Krk •  Crikvenica  Rab  Split
Ispunite obrazac za upit u podnožju
 


Kontakt
Vaše ime:*
E-mail:*
Telefon:
Upit:
*obavezna polja
Vaše ime, prezime i e-mail adresu koristimo u svrhu odgovora na upite, pohvale i primjedbe.
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.