Na vrh
  • 30°C Rijeka
  • 32°C Krk
  • 30°C Cres
  • 31°C Opatija
  • 32°C Split

JahorinSKI retro Opening

13.-16.12.2018.

Skijalište Jahorina otvaranjem ski sezone vraća se u 80-te, u vrijeme Olimpijade i fantastične atmosfere!  Pridružite nam se na organiziranim polascima iz Splita,Zagreba, Rijeke, Osijeka, Pule i doživite: snježnu idilu, lude Apres Ski zabave do jutarnjih sati, koncert Crvene jabuke, Retro olimpijadu, vrhunsku gastronomsku ponudu … sve to i još više
na otvorenju skijaške sezone 2018 - 2019!
 
 
 

 
SKIJALIŠTE:
Olimpijski Centar Jahorina se kvalitetom skijaških staza i posebnim planinskim ambijentom izdvaja od ostalih ski centara u okruženju. Na skijaškim stazama, koje su ukupne dužine 35 km, mogu uživati i početnici, ali i vrhunski skijaši. A za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima. Najmlađim skijašima posvećeno je i najviše pažnje i za njih je pripremljen Ski vrtić Poljice i Ski poligon Bistrica  u kojim mogu napraviti svoje prve skijaške korake.
Olimpijski centar Jahorina se može pohvaliti najsuvremenijim  žičarama za prijevoz korisnika, koje su ukupnog kapaciteta 13000 skijaša na sat i obuhvaćaju tri šestosjeda, dva dvosjeda, četiri ski lifta. Ono što posebno izdvaja Jahorinu u odnosu na druge skijaške centre u regiji je bogata skijaška povijest, na Jahorini su se 1984. godine održale zimske olimpijske igre, kada je Jahorina doživjela najveći procvat. Sama ideja je nastala na Jahorini, zahvaljujući jahorinskim stazama, a po dobijanju Olimpijade razvijaju se ostali centri u okruženju-Bjelašnica Trebević i Igman. Te godine kandidati za Olimpijadu bili su i Japan i Švicarska, ali je ipak Jahorina ta koja je dobila kandidaturu. Da se povijest ponavlja dokaz je to da će se 2019. godine upravo na Jahorini održati Olimpijske igre mladih, gdje će se mladi iz cijelog svijeta takmičiti u disciplinama slalom i veleslalom.
 
 


ŽELITE REZERVIRATI PONUDU?

Pošaljite nam e-mail na:rijeka@arriva.com.hr
Nazovite nas na telefon:051/ 212 - 228
Posjetite naše a travel  poslovniceRijeka • Krk •  Crikvenica • Rab • Split
Ispunite obrazac za upit u podnožju


Kontakt
Vaše ime:*
E-mail:*
Telefon:
Upit:
*obavezna polja
Vaše ime, prezime i e-mail adresu koristimo u svrhu odgovora na upite, pohvale i primjedbe.
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.