Na vrh
  • 12°C Rijeka
  • 13°C Krk
  • 14°C Cres
  • 10°C Opatija
  • 14°C Split

5.1-6.1.2020. VENECIJA I OTOCI LAGUNE ZA ZIMSKE PRAZNIKE Sa uključenim posjetom Noventa di Piave Designer Outletu u vrijeme zimskih rasprodaja

5.1-6.1.2020. VENECIJA I OTOCI LAGUNE ZA ZIMSKE PRAZNIKE  Sa uključenim posjetom Noventa di Piave Designer Outletu u vrijeme zimskih rasprodaja


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan

Polazak iz Krka u 05:00 sati, a iz Rijeke u 06:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.

Dolazak u Punta Sabbioni. Ukrcaj na brodić i vožnja prema Veneciji. Iskrcaj u blizini Piazze San Marco. Razgled grada u pratnji voditelja putovanja: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE.

Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom.

Polazak vaporettom do Punta Sabbioni i vožnja autobusom do hotela 3* u okolici. Večera i noćenje.

 

2.dan

Doručak. Nakon doručka odlazimo prema pristaništu Punta Sabbioni. Ukrcaj na brod i polazak na otoke venecijanske lagune. Posjetiti ćemo otok Murano, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla u staklarskoj radionici uz mogućnost kupnje. Ukrcavamo se natrag na brodić i plovimo do najšarenijeg otoka lagune. Otok Burano prepoznatljiv po svojim šarenim kućama te poznat po izradi čipke. Slobodno vrijeme za otkrivanje skrivenih ulica, pronalaženje najšarenije kuće na otoku, kupnju kolačića Bussolai Buranelli ili čipke. Zadnji ćemo posjetiti otočić Torcello – najstariji naseljeni otok lagune. Posjet katedrali Santa Maria Assunta. Jedan od najvećih zaljubljenika u ovaj otočić je bio i američki književnik Ernest Hemingway. U poslijepodnevnim satima slijedi vožnja brodom do pristaništa Punta Sabbioni. Vožnja

autobusom do obližnjeg Noventa di Piave Designer Outlet centra. U njemu vas očekuje više od 130 luksuznih brendiranih trgovina sa artiklima sniženim čak do 70%, koji će sada biti još dodatno sniženi. Prada, Gucci, Armani, Furla, Burberry samo su neki od brendova koje ovdje možete pronaći. Pripremili smo samo za vas kartice sa dodatnim popustom od 10 % na neke od trgovina unutar Outlet centra. Odmorite se od shoppinga u nekom od barova i restorana koji se tamo nalaze. Nastavak vožnje autobusom prema Rijeci i otoku Krku.

Dolazak na mjesto polaska je predviđen u večernjim satima.

 

Cijena programa po osobi:

Polazak iz Rijeke: 500,00 kn

Polazak iz Krka: 520,00 kn

 

Broj putnika potrebnih za realizaciju: 40

 

 

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusim prema program

- smještaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u okolici Venecije u dvokrevetnoj sobi

- voditelja putovanja,

- brodić – vaporetto na relaciji: Punta Sabbioni- Venezia – Punta Sabbioni: 12,00 € po osobi

- brodić- vaporetto na relaciji: Punta Sabbioni – Murano – Burano – Torcello – Punta Sabbioni: 20,00 € po osobi

- organizacija i priprema putovanja

 

Cijena ne uključuje:

- ulaznice za kulturno – povijesne spomenike

- Doplatu za jednokrevetnu sobu: 130,00 kn po osobi

 

Popust: djeca do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju, odrasli 5 % popusta na pomoćnom ležaju.

 

 

Agencija nije odgovorna za eventualno uvođenje dodatnih taksi za ulazak u Veneciju koja bi se prema odluci grada Venecije trebala naplaćivati u rasponu od 02,00- 10,00 € ovisno o terminu posjeta. Tijekom izdavanja programa ista odluka još nije stupila na snagu.

Sastavni dio programa su “Opći uvjeti usluga putovanja” Autotransa D.D.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.