Na vrh
  • 23°C Rijeka
  • 21°C Krk
  • 21°C Cres
  • 15°C Opatija
  • 22°C Split

PRAG I ČEŠKI KRUMLOV

PRAG I ČEŠKI KRUMLOV
02.-04.11.2018.
1.dan: RIJEKA - PRAG
Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Žabica u 04,00 sata. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Prag u popodnevnim satima te smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (javnim prijevozom) te upoznavanje grada. Navečer mogućnost odlaska na večeru u jednu od tradicionalnih čeških pivnica (uz nadoplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: PRAG
Doručak. Razgled grada uz pratnju lokalnog stručnog vodiča: Hradčany, Katedrala sv. Víta, Karlov most -najstariji gradski most, simbol grada, povezuje Stari grad s drugom stranom Vltave- Malom Stranom,  Václavské namêstí - trg zaštitnika grada, Staromêstské námêstí -dio grada koji je  pod zaštitom UNESCO-a., … Slobodno poslijepodne za posjete praškim muzejima…Narodna galerija u palači Šternberk, muzeji i sinagoge u Židovskoj četvrti, muzej poznatog slikara Muche, poznati praški zološki vrt, neki od festivala koji se u to doba odvijaju u gradu, kupovinu ili odlazak u neku od slavnih praških pivnica na tradicionalnu češku kuhinju i odlično češko pivo. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: PRAG - ČESKÝ KRUMLOV - RIJEKA
Doručak i odjava iz hotela. Vožnja preko Českýh Budĕjovica te posjet Češkom Krumlovu, glasovitom gradiću pod zaštitom Unesca i jednim od najljepših i najromantičnijih mjesta južne Češke. Gradić u kome je vrijeme stalo. Šetnja s pratieljem putovanja  uz stare palače, uske ulice i trgove…. prema središtu živopisnog grada. Slobodno vrijeme za kavu, ručak. Povratak prema Hrvatskoj kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem te dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.
 
Cijena: 960,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 40 putnika)


 
NAPOMENA: Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman ako je broj osoba koje su uplatile paket-aranžman manji od 40.
 
CIJENA UKLJUČUJE:
 - prijevoz autobusom prema programu
 - smještaj u hotelu 3/4* na bazi 2 noćenja sa doručkom
 - lokalno stručno vođenje Praga
 - pratitelja putovanja
 - jamčevinu za turistički paket aranžman
 - pripremu i organizaciju putovanja
 
CIJENA NE UKLJUČUJE:
-  večera u tradicionalnoj praškoj pivnici 15 EUR
 - ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike
Informativne cijene : Praški dvorac veliki krug 350 CZK, Praški dvorac Mali krug 250 CZK, stara gradska vijećnica 100 CZK, Židovska četvrt 300 CZK - (muzeji u Židovskoj četvrti nisu otvoreni subotom), Muzej voštanih figura 290 CZK.
Napomena: Hrvatskim državljanima je za ovo putovanje potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Valuta: u Češkoj vrijedi nacionalna valuta češka kruna (CZK) , 1 eur= 26,50 CZK
 

 Uvjeti i način plaćanja:
  • prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.
  • Gotovinom
  • Kreditnim i debitnim karticama: AMEX, DINERS, Erste Maestro plus, Maestro, Visa i Mastercard Raiffeissen banke, Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
Dodatne informacije
  • Broj dana: 4

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.