Na vrh
  • 5°C Rijeka
  • 7°C Krk
  • 3°C Cres
  • -3°C Opatija
  • 7°C Split

PREDNOVOGODIŠNJI MILANO I IZLOŽBA PABLA PICASSA

PREDNOVOGODIŠNJI MILANO I IZLOŽBA PABLA PICASSA
29.12.-30.12.2018.
 
Uživajte u prednovogodišnjem Milanu i u izložbi „Metamorfoza“ velikog Pabla Picassa
gdje ćete moći vidjeti 350 djela ovog velikog umjetnika
 

 
1. dan: KRK/RIJEKA - MILANO
 
Polazak autobusa u 05:00 sati iz Krka i u 06:00 sati sa autobusnog kolodvora Žabica (Moguć ukrcaj putnika na Tifonu- most i na Vratima Jadrana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do Milana, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.
Po dolasku u Milano slijedi razgled grada u pratnji voditelja putovanja: DVORAC OBITELJI SFORZA, KAZALIŠTE LA SCALA, KATEDRALA, VIA VITTORIO EMANUELE. Slobodno vrijeme za šetnju gradom i u uživanje u prednovogodišnjem ambijentu grada, talijanski capuccino, ručak ili shopping… Grad u vrijeme prosinca  živi u posebnom ambijentu okružen božićnim i novogodišnjim dekoracijama i drvenim kućicama na kojima možete kupiti domaće delicije, ručno rađene ukrase i dr. Vožnja do hotela u okolici Milana. Noćenje.
 
2. dan: MILANO – RIJEKA/KRK
 
Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja autobusom do centra grada. Slijedi odlazak do Palazzo Reale gdje se održava izložba „Metamorfoza“ čuvenog Pabla Picassa. Posjet izložbi. Slobodno vrijeme za vlastite programe.  Predlažemo odlazak do najljepšeg mjesta za kupovinu u Milanu - Galerije Vittorio Emanuele II, najstarijeg trgovačkog centra u Italiji, s jedinstvenom arhitekturom i luksuznim dućanima. Počastite se popularnim jelom Risotto alla Milanese i ostalim talijanskim delicijama. Polazak autobusa prema Rijeci i Krku u kasno poslijepodne.  Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Rijeku i Krk u kasnim večernjim satima.
 
CIJENA PROGRAMA PO OSOBI:
 
650,00 KN (Polazak iz Rijeke)
665,00 KN (Polazak iz Krka)
 
 
Doplata za jednokrevetnu sobu: 180 kn 
 
NAPOMENA: Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman ako je broj osoba koje su uplatile paket-aranžman manji od 40.
 
Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
-1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u okolici Milana u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
-razglede prema programu
- voditelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja
-osiguranje jamčevine i odgovornosti
 
 
 
Cijena ne uključuje:
  • Ulaznice za kulturno- povijesne znamenitosti
 
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu i plaća se 1,50 € po osobi (na licu mjesta)
 
 Uvjeti i način plaćanja:
  • prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.
  • Gotovinom
  • Kreditnim i debitnim karticama: AMEX, DINERS, Erste Maestro plus, Maestro, Visa i Mastercard Raiffeissen banke, Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb
 
Obavezna doplata u agenciji:
 
•ulaznica za izložbu Pabla Picassa: 120,00 kn (Djeca do 6 god. starosti ne plaćaju ulaznicu)
 
(u cijenu ulaznice uključena  rezervacija termina ulaska na izložbu)
 
Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na trećem ležaju.
 
 
Informativne cijene ulaznica: Rezidencija obitelji Sforza 5 €, Milanska katedrala 3 €. krovne terase katedrale: pješice 9 €, liftom 13 €, javni prijevoz: cjelodnevna karta 4,50 €, pojedinačna 1,50 €

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.