Na vrh
 • 22°C Rijeka
 • 19°C Krk
 • 19°C Cres
 • 18°C Opatija
 • 23°C Split

MIRABILANDIA I MIRABILANDIA BEACH

 
MIRABILANDIA i MIRABILANDIA BEACH

07.07.-08.07.2018.

 
1.dan -  RIJEKA – MIRABILANDIA
Polazak autobusom iz Rijeke u ranim jutarnjim satima. Vožnja kroz Sloveniju i sjeveroistočni dio Italije uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku odlazak u zabavni park Mirabilandiu,  jedan od najvećih zabavnih parkova u Italiji, koji se nalazi 10-ak km južno od Ravenne. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: Dinoland, Brontocars, Autosplash, Phobia, Max Adventure, Raptor Tane, Casa Matta, Niagara (spust u vodu s 27 metara visine brzinom od 70 km/h), Mirabilandia Express (vožnja vlakom kroz park), Rio Bravo (vožnja divljim brzacima rijeke), Eurowheel (vožnja na najvišem panoramskom kotaču u Europi, koji je visok 90 metara), Blu River (uzbudljivo spuštanje niz strmi tobogan gumenim čamcem za dvije osobe), Ispeed (urnebesna vožnja s ubrzanjem od 0 do 100 km/h za 2,2 sekunde i ulaskom u zavoj brzinom od 120 km/h), Discovery (slobodni pad sa visine od 60 metara od kojeg zastaje dah), Columbia (najviša toranj-atrakcija u Europi), Katun (vožnja naglavačke brzinom od 110 km/h stazom od 1.200 m uz 360 okretanja) i druge. Smještaj u hotel u večernjim satima. Noćenje.
 
2.dan MIRABILANDIA  - MIRABILANDIA BEACH – RIJEKA
Doručak i odjava iz hotela. Odlazak u zabavni park Mirabilandia ( drugi dan ulaz u park gratis ). Ukoliko želite možete nadoplatiti ulaznicu za Mirabilandia Beach vodeni park koji se nalazi unutar parka Mirabilandia i obuhvaća čitav niz vodenih atrakcija i vodenih tobogana ( El Castillo, Laguna del Sol, Rio Angel, Rio Diablo, Vuelte Vertigo, Salto del Caribe, Salto Tropicale…) ili možete jednostavno nastaviti uživati u atrakcijama.
 
 
 
Cijena: 640,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 40 putnika)
 
 
CIJENA UKLJUČUJE:
 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • Pratitelja putovanja
 • Smještaj u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 1 noćenja s doručkom
 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
 • Jamčevinu za turistički paket aranžman
 • Pripremu i organizaciju putovanja
 
 
CIJENA NE UKLJUČUJE:
    - ulaznice za Mirabilandiu (25 EUR) – ulaznica za 2. dana  
    - ulaznice Mirabilandiu Beach (13 EUR)

 
 
 
 Uvjeti i načini plaćanja:
GOTOVINOM: prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.
OBROČNO : do 6 rata bez naknade i kamata kreditnim karticama American Express i Diners te debitnim Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke.
 
OSIGURANJE:
U cijenu je uključeno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – moguće je doplatiti za zdravstveno osiguranje  u inozemstvu s pokrićem troškova liječenja, dodatno se osigurati od posljedica nesretnog slučaja ili otkaza putovanja te osigurati prtljagu. Osiguranje od otkaza putovanja može se ugovoriti samo prije prve uplate i iznosi 41,00 kn po osobi
 
 
Sastavni dio ovog programa su “Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa”.
 
Dodatne informacije
 • Broj dana: 2
Datum polaska
07.-08.07.2018.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.