Na vrh
 • 25°C Rijeka
 • 23°C Krk
 • 27°C Cres
 • 20°C Opatija
 • 23°C Split

MILANO I IZLOŽBA FRIDA KAHLO

GARANTIRANI POLAZAK!
MILANO- IZLOŽBA FRIDA KAHLO
“Beyond the mith”
 31.05.-01.06.2018.
 
Izložba u muzeju Mudec u Milanu, donosi Fridu Kahlo bez mitologizacije njezine slike koja je toliko puta učinjena. Svijet Fride, meksičke umjetnice i strastvene žene poznatog Diega Rivere, prikazan je na potpuno nov način. Na jednom mjestu se mogu vidjeti ne samo djela koja su je proslavila, već i privatne fotografije koje nikada prije nisu predstavljene javnosti. Milanska izložba donosi poputno novo tumačenje Fridine osobnosti.


1. dan: RIJEKA- MILANO

Polazak iz Rijeke sa autobusnog kolodvora Žabica u 06:00 sati. Moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Vožnja preko Slovenije i Italije do Milana, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u prijestolnicu mode slijedi razgled grada: Milanska katedrala-najpoznatija i naljepša milanska znamenitost, rezidencija obitelji Sforza - simbol grada, kazalište La Scala, jedna od najznamenitijih opernih kuća na svijetu. Slobodno vrijeme za osobne programe. Sastanak na dogovorenom mjestu sa pratiteljem putovanja. Vožnja do hotela u okolici Milana. Smještaj u hotel. Noćenje.


2. dan: MILANO - RIJEKA 

 Raniji doručak u hotelu. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do Muzeja kulture MUDEC, na najavljeni posjet izložbi Fride Kahlo. Nakon izložbe predlažemo odlazak do najljepšeg mjesta za kupovinu u Milanu - Galerije Vittorio Emanuele II, najstarijeg trgovačkog centra u Italiji. Posjetite zanimljivu milansku četvrt “Navigli” koja je poznata po brojnim restoranima i barovima. Poneki ugostitelji u toj četvrti privlače goste sa tzv. “Apperitivo” događanjima, što je u osnovi sve što možete jesti i piti po određenoj cijeni tijekom određenog vremenskog perioda (ovisno o objetku, ponekad od ranih poslijepodnevnih pa do večernjih sati). Počastite se popularnim jelom Risotto alla Milanese i ostalim talijanskim specijalitetima.. Povratak prema Rijeci oko 18:00 sati. Vožnja autobusom uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.
                  
Cijena: 655 kn po osobi u 1/2 sobi

        Doplata za jednokrevetnu sobu:180,00 kn
 
   (minimalno 40 putnika)
 
CIJENA UKLJUČUJE:
 • Prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • Pratitelja putovanja
 • Smještaj u hotelu 3* u 1/2 sobama na bazi 1 noćenja s doručkom
 • Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
 • Jamčevinu za turistički paket aranžman
 • Pripremu i organizaciju putovanja
 
CIJENA NE UKLJUČUJE
 • Ulaznicu za izložbu Fride Khalo – 100,00 kn (plaćanje prilikom prijave u agenciji, min.20 prijavljenih)
 
 • OSTALO PREPORUČUJEMO: putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

 
 
Uvjeti i način plaćanja:
GOTOVINOM: prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.

OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.
 
 
Sastavni dio ovog programa su „Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa“
 

 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.