Na vrh
  • 8°C Rijeka
  • 2°C Krk
  • 8°C Cres
  • 0°C Opatija
  • 9°C Split

13.06.-16.06.2019. DUBLIN Excellence in Pediatrics

DUBLIN

EUROPAEDIATRICS 2019

13.06.-16.06.2019.

 

Irska – na veliko poznata kao “Zeleni otok” država je koja će Vas očarati svojim glavnim gradom Dublinom. Drevni keltski grad kojemu su ime nadjenuli Vikinzi a značilo bi “crni bazen” danas je poznato turističko odredište sa znamenitostima poput tvornice/punionice Guiness ili Jameson, katedrale Sv.Patrika te srcem grada – Temple bar. Grad odiše mladošću, više od 50% stanovnika mlađe je od 30 godina! Uživajte u svemu što Vam ovaj magični grad može donijeti..

 

13.06. – ZAGREB – DUBLIN - Europaediatrics

Sastanak putnika u 05,40 sati u zračnoj luci Franje Tuđmana sa pratiteljem putovanja. Polet zrakoplova Croatie Airlines u 07,40 sati prema Dublinu. Po slijetanju po lokalnom vremenu (-1h) u 09:30h odlazak autobusom prema kongresu uz panoramski razgled grada. Dolazak na kongres i prijava. Za osobe u pratnji nastavak putovanja na poludnevni razgled grada – Ha Penny most, Dublinški dvorac, Phoenix Park, kip Molly Malone. Nakon kraćeg odmora slijedi odlazak u jednu od najpoznatijih znamenitosti Dublina – pivovaru Guiness. Prekrasan kompleks proteže se na 7 katova. Na samom početku upoznajete se sa izradom piva dok kat po kat ne dođete do zadnjeg gdje se nalazi Gravity bar u kojem možete uz pivo uživati i u pogledu na panoramu cijeloga grada. Prijava u hotel i slobodno kasno poslijepodne za vlastite sadržaje. Noćenje.

14.06. – DUBLIN – KLIFOVI MOHERA – GALWAY

Doručak. Individualni odlazak na kongres. Za osobe u pratnji organiziran je odlazak na cjelodnevni izlet na poznate klifove Mohera. Klifovi spadaju u najimpresivnije prirodne znamenitosti Irske. Dugi gotovo 8 kilometara zbog svoje snage i ljepote godišnje privuku gotovo milijun posjetitelja.

Kraći odmor i nastavak putovanja u Galway - “Srce irske kulture”, kako ga zovu Irci i prijestolnica evropske kulture 2020. Godine. Jedan od najljepših gradova u Irskoj sa živopisnom latinskom četvrti u kojoj se nalazi pub do puba, zgrade obojane živim bojama, stjecište irskih glazbenika i umjetnika uopće… Povratak prema hotelu, noćenje.

15.06. – DUBLIN

Doručak. Individualni odlazak na kongres. Za osobe u pratnji organiziran je odlazak na poludnevni razgled grada u pratnji našeg vodiča. Razgled ćemo započeti sa odlaskom u Jameson destileriju. Vođena tura prolazi kroz sve faze proizvodnje viskija kako bi Vam što bolje dočarala zašto je taj viski pun “mekanog” i finog okusa. Tura naravno završava degustacijom istog. Nakon destilerije razgled grada nastavlja se razgledom katedrale Crkve Kristove. Najljepši dijelovi uključuju “kosi zid Dublina” koji se nagnuo 46cm od 1562.godine, srce svetog Lovre zaštitnika Dublina i veliki sarkofag pun neuobičajenih relikvija. Nastavlja se razgledom Dublin castle-a i Trinity Colledge-a. Povratak u hotel i navečer preporučamo odlazak na irsku večeru popraćeno tradicionalnom irskom glazbom i plesom (fakultativno). Noćenje.

16.06. – DUBLIN – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Polet zrakoplova Croatie Airlines u 10,20 sati. Slijetanje u Zagreb u 14,05h.

 

Cijena: 7.960,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 20 putnika)

Cijena : 7.420,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 30 putnika)

Doplata za 1/1 sobu 1.130,00 kn

 

U cijenu uključeno:

* Zrakoplovna karta Croatie Airlines prema navedenom itinereru s uključenim zrakoplovnim pristojbama

* smještaj na bazi 3 noćenja u 1/2 sobi s doručkom u hotelu 3* širi centar grada (do cca 10 km od centra)

* transfer zračna luka – hotel – zračna luka, transfer na kongres 13.06.2019.

* jedan poludnevni razgled grada sa stručnim vodičem

* razgledi sa našim pratiteljem i ulaznice prema programu za: Jameson destilerija, Guinness pivovara, Christ Churche, Dublin Castle i Trinity Colledge

* cjelodnevni izlet na klifove i Galway, uključena ulaznica za Cliffs of Moher

* pratitelj putovanja, jamčevina i organizacija putovanja

 

U cijenu nije uključeno:

* Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preko 1.000 eur): 207 kn

* Tradicionalna irska večera sa show programom i transferom : 490 kn (mora biti minimalno 20 osoba)

* Riverdance show program u Gaiety theatre-u – od 230-460 kn po osobi (ulaznice jako brzo nestaju pa bi trebalo što prije odlučiti ako bi i to uzeli)

* kotizacija za kongres: do 03.01.19. iznosi 3.035 kn.

* napojnice za vozače i vodiče

 

 

 

Napomena:

Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.



GOTOVINOM I OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.



Za ovo putovanje potrebne su putne isprave : Osobna iskaznica ili putovnica.


Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
 
 




https://pixabay.com/en/clover-shamrocks-irish-day-luck-445255/
https://pixabay.com/en/dublin-bridge-ireland-city-river-1049403/
https://pixabay.com/en/liffey-river-dublin-ireland-hdr-2344368/

Dodatne informacije
  • Broj dana: 8

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.