Na vrh
  • 9°C Rijeka
  • 7°C Krk
  • 8°C Cres
  • 6°C Opatija
  • 9°C Split

13.06.-16.06.2019. DUBLIN Excellence in Pediatrics

DUBLIN

EUROPAEDIATRICS 2019

13.06.-16.06.2019.

 

Irska – na veliko poznata kao “Zeleni otok” država je koja će Vas očarati svojim glavnim gradom Dublinom. Drevni keltski grad kojemu su ime nadjenuli Vikinzi a značilo bi “crni bazen” danas je poznato turističko odredište sa znamenitostima poput tvornice/punionice Guiness ili Jameson, katedrale Sv.Patrika te srcem grada – Temple bar. Grad odiše mladošću, više od 50% stanovnika mlađe je od 30 godina! Uživajte u svemu što Vam ovaj magični grad može donijeti..

13.06. – ZAGREB – DUBLIN

Sastanak putnika u 05,40 sati u zračnoj luci Franje Tuđmana sa pratiteljem putovanja. Polet zrakoplova Croatie Airlines u 07,40 sati prema Dublinu. Po slijetanju po lokalnom vremenu (-1h) u 09:30h odlazak organiziranim transferom na panoramski razgled grada: Ha Penny most, Dublinški dvorac, Phoenix Park, kip Molly Malone. Zatim slijedi odlazak u jednu od najpoznatijih znamenitosti Dublina – pivovaru Guiness. Prekrasan kompleks proteže se na 7 katova. Na samom početku upoznajete se sa izradom piva dok kat po kat ne dođete do zadnjeg gdje se nalazi Gravity bar u kojem možete uz pivo uživati i u pogledu na panoramu cijeloga grada. Nakon Guinessa odlazak u hotel i prijava. U 18:45 sati je welcome party i otvorenje kongresa. Fakultativni odlazak na Riverdance show u Gaiety theatre s početkom u 19:30 sati. Noćenje.

 

14.06. – DUBLIN – KLIFOVI MOHERA – GALWAY

Doručak. Individualni odlazak na kongres. Za osobe u pratnji organiziran je odlazak na cjelodnevni izlet na poznate klifove Mohera. Klifovi spadaju u najimpresivnije prirodne znamenitosti Irske. Dugi gotovo 8 kilometara zbog svoje snage i ljepote godišnje privuku gotovo milijun posjetitelja.

Kraći odmor i nastavak putovanja u Galway - “Srce irske kulture”, kako ga zovu Irci i prijestolnica evropske kulture 2020. Godine. Jedan od najljepših gradova u Irskoj sa živopisnom latinskom četvrti u kojoj se nalazi pub do puba, zgrade obojane živim bojama, stjecište irskih glazbenika i umjetnika uopće… Povratak prema hotelu, noćenje.

 

15.06. – DUBLIN

Doručak. Individualni odlazak na kongres. Za osobe u pratnji organiziran je odlazak na poludnevni razgled grada u pratnji našeg vodiča: katedrala Crkve Kristove s ulazom u kompleks. Najljepši dijelovi uključuju “kosi zid Dublina” koji se nagnuo 46cm od 1562.godine, srce svetog Lovre zaštitnika Dublina i veliki sarkofag pun neuobičajenih relikvija. Nastavlja se razgledom Dublin castle-a i Trinity Colledge-a, spomenik Molly Malone, katedrala Sv. Patricka… Povratak u hotel i navečer preporučamo odlazak na irsku večeru popraćeno tradicionalnom irskom glazbom i plesom (fakultativno). Noćenje.

16.06. – DUBLIN – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Polet zrakoplova Croatie Airlines u 10,20 sati. Slijetanje u Zagreb u 14,05h.

 

Cijena: 7.905,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 15 putnika)

 

U cijenu uključeno:

* Zrakoplovna karta Croatie Airlines prema navedenom itinereru s uključenim zrakoplovnim pristojbama

* smještaj u hotelu “Maldron Pearse Street” 4****, u centru grada, na bazi 3 noćenja s doručkom u 1/2 sobi , https://www.maldronhotelpearsestreet.com

* transfer zračna luka – hotel – zračna luka

* poludnevni razgled grada sa stručnim vodičem

* razgledi prema programu sa našim voditeljem putovanja

* ulaznice za: Guinness pivovara i Christ Churche katedralu

* cjelodnevni izlet na klifove i Galway, uključena ulaznica za Cliffs of Moher

* pratitelj putovanja, jamčevina i organizacija putovanja

 

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 15
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 15.

 

Napomena:

Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

 

GOTOVINOM I OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.Za ovo putovanje potrebne su putne isprave : Osobna iskaznica ili putovnica.


Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
 
 
https://pixabay.com/en/clover-shamrocks-irish-day-luck-445255/
https://pixabay.com/en/dublin-bridge-ireland-city-river-1049403/
https://pixabay.com/en/liffey-river-dublin-ireland-hdr-2344368/

Dodatne informacije
  • Broj dana: 8

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.