Na vrh
  • 5°C Rijeka
  • 7°C Krk
  • 4°C Cres
  • -1°C Opatija
  • 7°C Split

BUDIMPEŠTA I SZÈCHENI TERME  09.03.-10.03.2019. 

 
 
 

BUDIMPEŠTA I SZÈCHENI TERME  

09.03.-10.03.2019. 

 

  1. dan RIJEKA- BUDIMPEŠTA 

Polazak iz Rijeke u  06:00 sati. Vožnja autobusom u pravcu GP Goričan te nastavak puta prema Budimpešti. Po dolasku u Budimpeštu slijedi panoramska vožnja autobusom sa kombiniranim pješačkim razgledom najpoznatijih budimpeštanskih znamenitsoti u pratnji lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku, TRG HEROJA-VAJDAHUNYAD DVORAC-SZECHENYI SPA-ANDRASSY AVENIJA-OPERA HAUSE- PARLAMENT-MARGARETIN MOST-MARGARETIN OTOK-BUDIMSKI  DVORAC –RIBARSKA UTVRDA- CRKVA SV. MATIJAŠA-ROYAL PALACE. Razgled Budimpešte sa vodičem u trajanju od cca 3 sata.Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme. Odlazak u hotel***, smještaj u sobe. U večernjim satima odlazak na fakultativnu vožnju brodom po Dunavu u kojoj ćete uživati u prekrasnom pogledu na sve budimpeštanske mostove i najpoznatije građevine uz Dunav, uz stručno vođenje lokalnog vodiča na hrvatskom jeziku. Nakon vožnje brodom slobodno vrijeme za večernju šetnju Budimpeštom i povratak u hotel. Noćenje. 

 

  1. dan BUDIMPEŠTA - RIJEKA 

Nakon doručka, odjava iz hotela i odlazaku Széchenyi, nedaleko znamenitog Trga heroja. Za Széchenyi terme, pohvalit će se domaćini, da su  jedan od najtoplijih gradskih izvora (broji 77 Celzijusa).  U prvom od nekoliko vanjskih bazena temperatura vode je stoga 40 stupnjeva, a kako ona u njega utječe iz naokolo postavljenih kipova, imate osjećaj da se kupate u baroknoj fontani... Nakon cjelodnevnog uživanja u termama slijedi povratak prema Rijeci oko 16:00 sati te dolazak u kasnim večernjim satima.  

 

Cijena: 890,00 kn po osobi u 1/2 sobi   

(minimalno 40 putnika) 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE: 

- prijevoz turističkim autobusom prema programu 

- 1 noćenje sa doručkom  u hotelu 3* u Budimpešti ( dvokrevetne  sobe ) 

- lokalnog stručnog vodiča za razgled Budimpešte 1. dan 

- voditelja putovanja 

- pripremu i organizaciju putovanja 

-osiguranje jamčevine i odgovornosti 

 

NAPOMENA: Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman ako je broj osoba koje su uplatile paket-aranžman manji od 35.
 

 Uvjeti i način plaćanja:
Način plaćanja: pri prijavi potrebno uplatiti  30  % cijene aranžmana , a razliku najkasnije do 21 dan prije polaska.

GOTOVINOM I OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.Za ovo putovanje potrebne su putne isprave : Osobna iskaznica ili putovnica.Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
 
 


 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.