Na vrh
  • 12°C Rijeka
  • 12°C Krk
  • 7°C Cres
  • 5°C Opatija
  • 12°C Split

26.-29.6.2019. BRATISLAVA 24th WONCA Europe ConferenceSlovačka je zemlja odlične hrane, bijelih vina i pive. U Bratislavi, ljepotici s Dunava, osjećat ćete se kao doma... Ljubazni domaćini, jezik sličan hrvatskom, bogata povijest mame u posjet gradu na Dunavu, Bratislavu često nazivaju i Partyslava budući da je najpoznatija po svom noćnom životu, te brojnim pubovima i restoranima koji garantiraju dobru zabavu, stoga i ne čudi da je to jedna od najposjećenijih destinacija za dobar provod.
 

26.06. – ZAGREB – BRATISLAVA

Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, u cca 07:30 sati u Zagrebu kod Arene. Vožnja autobusom do Bratislave uz kraća zaustavljanja. Planirani dolazak u Bratislavu oko 14 sati i odlazak u hotel. U 17:00 zajednički odlazak na kongres, prijava, prisustvovanje koktel partiu i otvaranje kongresa. Odlazak na večeru u 20:30 sati. Noćenje.

27.06. – BRATISLAVA - razgled

Doručak. Nakon doručka individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji organizirani razgled grada u pratnji loco vodiča: TRG SLOBODE, KOLLAR I HODŽA TRG, NAPOLEONOVA OSMATRAČNICA, VRATA SV.MICHAELA, ULICA PROBST I KAPITOL, KATEDRALA SV.MARTINA, ULICA LORD, ULICA VENTURINI I ZELENA ULICA, GLAVNI TRG, VIJEĆNICA STAROG GRADA, PALAČA PRIMACIAL, HVIEZDOSLAVNI TRG... Nastavak razgledavanja grada: BRATISLAVSKI HRAD - dvorac, sa svojom dugom i burnom poviješću, sa kojeg je prekrasan pogled na srednjovjekovni stari grad i Dunav… te mnoge druge zanimljivosti kao najuža kuća u Evropi, čudnovati ulični kipovi… Slobodno poslijepodne za vlastite programe ili nastavak razgleda u pratnji našeg voditelja putovanja.

Večera u 20:30 sati (fakultativno), noćenje.

28.06. – BRATISLAVA

Nakon doručka individualni odlazak na kongres, a za osobe u pratnji organizirani odlazak na Malokarpatsku turu: posjet tvornici keramike, upoznavanje sa procesom izrade keramičkih predmeta, odlazak do dvorca Crveni Kamen (Red Stone Castle) sa razgledom muzeja i podruma, posjet vinskom podrumu uz degustaciju vina i sira te mogućnost kupnje biranih vina. Povratak u Bratislavu. Večera u 20:30 sati (fakultativno). Noćenje.

29.06. – BRATISLAVA - ZAGREB

Nakon doručka odlazak katamaranom u 10:30 do Beča gdje će čekati naš autobus. Razgled Beča u pratnji loco vodiča. Za one koji žele u Parndorf, organizirani odlazak našim autobusom najvećem

dizajnerskom shopping centru u cijeloj Austriji. U centru se nalazi više od 150 trgovina sa preko 600 brendova ženske, muške i dječje mode, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porculana, torbi, poklon artikala … trgovine Armani, Gucci, Prada, Karl Lagerfeld ... Slobodno vrijeme za shopping. U 17:00 sati odlazak prema Zagrebu. Predviđeni dolazak u ranijim večernjim satima.


Smještaj u hotelu:
„Austria Trend Bratislava“ 4****
https://www.austria-trend.at/en/hotels/bratislava

 

Cijena : 3.485,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 20 putnika)

Cijena : 4.865,00 kn po osobi u 1/1 sobi (min. 20 putnika)

U cijenu uključeno:

* Prijevoz kvalitetnim autobusom Autotransa

* smještaj na bazi 3 noćenja s doručkom u hotelu 4**** u centru grada

* večera 26.06.

* Loco vodiči u Bratislavi I Beču

* Cjelodnevni izlet 28.06., degustacija vina i ručak

* Putno zdravstveno osiguranje

* pratitelj putovanja, jamčevina i organizacija putovanja

 

U cijenu nije uključeno:

* kotizacija 4.560 kn, standard rana do 31.12.

* večere 27. I 28.06.

 
  

 

GOTOVINOM I OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.Za ovo putovanje potrebne su putne isprave : Osobna iskaznica ili putovnica.


 

 
NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 20
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 20.
 


Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
 
 
 
 
 
 
 
 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 4

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.