Na vrh
  • 23°C Rijeka
  • 24°C Krk
  • 25°C Cres
  • 22°C Opatija
  • 25°C Split

BARCELONA

BARCELONA
16.-19.06.2018.

WOC -WORLD OPHTHALMOLOGY CONGRESS

Antonio Gaudi, Katalonija, kastenjete… Jeste li znali da je taj isti Gaudi za života bio prilično nepopularan, a da je Katalonija bilo kraljevstvo koje je sezalo sve do Malte i Sicilije? Pripremite se na mnoga iznenađenja, jer Barcelona jedva čeka da je otkrijete!


RED LETENJA
 
BROJ LETA DAN IZ U POLAZAK DOLAZAK
OU374 16JUN ZAGREB BARCELONA 08:15 10:20
OU375 19JUN BARCELONA ZAGREB 18:20 20:20
 

 
PROGRAM  PUTOVANJA
1.dan. 16.06.  -  ZAGREB - BARCELONA
Sastanak u zračnoj luci „Franjo Tuđman“ kod info punkta u 06:30 sati. Prijava na let za Barcelonu u 08:15 sati te predviđeni dolazak u Barcelonu u 10:20 sati. Organiziranim transferom odlazak u hotel, smještaj u hotel. Po dogovoru  polazak sa vodičem iz hotela u kongresni centar, preuzimanje kongresnih torbi i prisustvovanje svečanom otvaranju kongresa. Noćenje.
2. dan. 17.06. -  BARCELONA
Nakon doručka odlazak na kongres. Za osobe u pratnji predlažemo razgled grada u pratnji vodiča: Plaza Catalunya gotičko središte Barri Gotic: Placa del Rei, Palau Reial, gdje su španjolski kraljevi dočekali Kristofora Kolumba, Katedrala s kriptom Santa Eulalie. Šetnju završavamo kod znamenite gradske tržnice „La Boquería“ poznate po bogatoj ponudi lokalnih proizvoda, s direktnim ulazom iz napoznatije ulice La Rambla – živopisne pješačke zone s mnogobrojnim restoranima, dućanima. Slobodno vrijeme za ručak. U poslijepodnevnim satima predlažemo posjet nekom od poznatih muzeja: Museu Picasso, Fundació Joan Miró, znanstveni muzej CosmoCaixa ili nastavak razgleda grada  s našim pratiteljem. Predvečer odlazak s pratiteljem do Plaza Espanya na atrakciju „magične fontane“, koje uz zvuk glazbe plešu i mijenjaju boju, osmišljene davne 1929 g. za izložbu EXPO.  Noćenje.
 
3. dan. 18.06. - BARCELONA
Nakon doručka odlazak na kongres. Za osobe u pratnji predlažemo razgled grada u pratnji vodiča: katedrala Sagrada Familia, Gaudijev najveći nedovršeni projekt, Gaudijeva remek-djela La Pedrera, Casa Batllo te odlazak do brda Montjuic gdje je smješten Olimpijski sportski kompleks , fundacija J. Miro, Pavilion Mies van der Rohe, MNAC. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Noćenje.
4. dan. 19.06. – BARCELONA - ZAGREB
Doručak i check out iz hotela te odlazak na kongres. Za osobe u pratnji predlažemo razgled grada u pratnji vodiča. U 15:00 sati organiziranim transferom odlazak na aerodrom, prijava na let za Zagreb u 18:20 sati. Dolazak u Zagreb u 20:20 sati.
 

S M J E Š TA J  
Hotel CONTINENTAL RAMBLA 3*** sup
La Rambla, 138, Barcelona
http://www.hotelcontinental.com/hotel-continental-barcelona/en/default.html
 
Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi ………    5.220 kn
Doplata za 1/1 sobu iznosi ….……………………….    1.582 kn
   
Cijena uključuje:
 
zrakoplovnu kartu sa svim taksama
3 noćenja s doručkom  
transferi aerodrom – hotel – aerodrom
pratitelj putovanja
 
Cijena ne uključuje:
 

Kotizacija do 23.05. iznosi 4.950 kn

Kotizacija jednodnevna iznosi 3.430 kn

Osiguranje po osobi 78 kn

Mogućnost organiziranja večera unaprijed
 

Uvjeti i način plaćanja:
GOTOVINOM: prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.
OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.
 

Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.

Dodatne informacije
  • Broj dana: 1

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.