Na vrh
 • 6°C Rijeka
 • 6°C Krk
 • 8°C Cres
 • -3°C Opatija
 • 7°C Split

ADVENT U VERONI

ADVENT U VERONI
29.11.-02.12.2018.
 
0.dan 29.11.2018.Polazak iz Osijeka u 23:00 sata s autobusnog kolodvora, peron 15, iz Đakova u 23:45 (autobusni kolodvor). Slijedi odlazak do Slavonskog Broda.

1.dan 30.11.2018. PADOVA – BUSSOLENGO - VERONA Polazak iz Slavonskog Broda u 00:30 (autobusni kolodvor)iz Rijeke (autobusni kolodvor) u 04:30h. Ugodna vožnja prema Italiji uz povremene odmore tijekom puta. U jutarnjim satima dolazak u PADOVU. Po dolasku u Padovu pješice odlazimo do  starog grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle. Kraće slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje ka Bussolengu i čarobnom Božićnom selu koji se prostire na 7.000 m2. Milijuni lampica, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te zamamni mirisi slastica uz zvuke božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj! Nastavak vožnje i smještaj u hotel u Veroni. Prema želji uvečer mogućnost odlaska u centar javnim prijevozom u pratnji vodiču. 

2.dan 01.12.2018. VERONADoručak. Razgled Verone, „grada zaljubljenih“:  Arena – Piazza Bra – Julijina kuća  – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Slobodno vrijeme za posjet velikom božićnom sajmu sa preko 300 štandova na Piazzi Bra ispred veronske Arene. Prepoznatljivi simbol adventske Verone je velika zvijezda repatica koja u velikom luku izlazi iz amfiteatra. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom božićnom ugođaju. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

3.dan 02.12.2018. VICENZA Doručak i odjava iz hotela. Kraće zaustavljanje u Vicenzi, gradu velikog arhitekta Antonia Palladia. Šetnja gradskim središtem do katedrale, trga Piazza dei Signori i glavnog trga s Palladijevim spomenikom. Povratak vožnjom kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Hrvatsku u vrlo kasnim večernjim satima.
 
 
 
Cijena: 890,00 kn po osobi u 1/2 sobi
(minimum 40 putnika)

NAPOMENA: Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman ako je broj osoba koje su uplatile paket-aranžman manji od 40.

CIJENA UKLJUČUJE:
 • prijevoz visoko turističkim autobusom (klima, WC, CD/DVD) prema programu,
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu *** 
 • posjet Božićnom selu u Bussolengu
 • voditelja putovanja
 • zakonsku jamčevinu
 • osiguranje od odgovornosti
 • troškove organizacije i pripreme putovanja
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz visoko turističkim autobusom (klima, WC, CD/DVD) prema programu, 2 noćenja s doručkom u hotelu ***,  posjet Božićnom selu u Bussolengu, turističkog pratitelja, zakonsku jamčevinu, osiguranje od odgovornosti, troškove organizacije i pripreme putovanja.
Obvezna doplata na licu mjesta za boravišnu pristojbu od 1,50 Eur po osobi i noćenju.
DOPLATE ZA FAKULTATIVNE SADRŽAJE (neobavezno): putno zdravstveno osiguranje u inozemstvu 4050 kn, osiguranje od otkaza putovanja 50 kn, doplata za jednokrevetnu sobu 360 kn, ostale muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene (plaćanje na licu mjesta).

  Uvjeti i način plaćanja:
Način plaćanja: pri prijavi potrebno uplatiti  30  % cijene aranžmana , a razliku najkasnije do 21 dan prije polaska.
GOTOVINIM I OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.


Uz ovaj program vrijede OPĆI UVJETI PUTOVANJA putničke agencije PANTURIST d.d
Datum polaska
29.11.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.