Na vrh
  • 22°C Rijeka
  • 19°C Krk
  • 19°C Cres
  • 18°C Opatija
  • 23°C Split

2 DANA GARDALAND I SAFARI PARK

Gardaland Magic Circus - Sea Life i Safari park "Parco Natura Viva"
  2 dana autobusom iz Raba, Krka, Senja, Crikvenice i Rijeke
07.04.-08.04.2018.


(USKRŠNJI ŠKOLSKI PRAZNICI)

 
Posjetite najveći zabavni park u ovom dijelu Europe… Uživajte u adrenalinu i avanturi!
Posjetiti ćemo i zoološki vrt Parco Natura Viva i vidjeti životinje iz gotovo cijeloga svijeta.
 
DVODNEVNI IZLET – hotel 3* – polupansion uključen u cijenu!
 
1. dan
Polazak autobusa u 05.15 iz Raba, u 07:00 iz Senja, iz Crikvenice i Krka, u 7:30 i u 08:30 iz Rijeke sa autobusnog kolodvora Žabica. Moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana.  Vožnja kroz Sloveniju i Italiju  uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u PARCO NATURA VIVA u okolici Verone je predviđen oko 14,00 sati. Ovaj zoološki vrt se prostire na cca. 40 hektara. Provesti ćemo se našim autobusom SAFARI PARKOM gdje se životinje slobodno kreću, a nakon cca. polusatne vožnje odlazimo prema ZOOLOŠKOM VRTU, u sklopu kojeg se nalazi i Park dinosaura s maketama u prirodnoj veličini. U zoološkom vrtu su životinje raspoređene po kontinentima.  Po završetku obilaska odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel. Večera i noćenje.
2. dan
Doručak. Odlazak u smjeru zabavnog parka GARDALAND. U ovo vrijeme će u Gardalandu biti sva događanja vezana uz cirkus te će se ovaj zabavni park pretvoriti u veseli cirkuski ambijent koji će biti obilježen smijehom, glazbom, šalama i različitim cirkuskim majstorijama. Na jutarnjem otvaranju maskota Gardalanda, Prezzemolo će dočekati svoje posjetitelje kao glavni redatelj cirkusa.  
Cjelodnevni boravak u zabavnom parku i uživanje u atrakcijama 4D AVANTURA – PLAVI TORNADO – COLORADO – KRALJEVSTVO FANTAZIJE – OBLIVION- LETEĆI OTOK – PREZZEMOLO LAND – ČAROBNO BRDO – KUĆA MAGIJE – RIO BRAVO – SEKVOJINA AVANTURA – RAMZES – MAMUT – RAPTOR. Mogućnost posjeta parku Sea Life i čudesnom svijetu riba i morskih bića. Boravak u zabavnom parku do 18,00 sati.
 
Cijena programa po osobi: 720,00 kn ( polazak Rab i Senj)
                                                        650,00 kn ( polazak Krk i Crikvenica)
                                     625,00 kn ( polazak Rijeka)
 
Kalkulacija je izrađena na bazi 40 prijavljenih putnika
 
Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju
 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, smještaj u hotel 3* u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama TWC na osnovi 1 polupansiona (doručak i večera), voditelja putovanja, organizaciju putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za Parco Natura Viva, Gardaland
DOPLATE u eurima na licu mjesta:   1-dnevna ulaznica za GARDALAND  28,50 eur po osobi, djeca niža od 1 metar besplatno, Ulaznica za PARCO NATURA VIVA : odrasli 14,50 eur, djeca 6-12 godina i stariji od 65 godina 9 eur, djeca 3-5 godina 6 eur, djeca mlađa od 3 godine besplatno.
 
OSTALO PREPORUČUJEMO: putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 
Uvjeti i način plaćanja:
GOTOVINOM: prilikom prijave uplaćuje se 30% iznosa aranžmana čime je rezervacija potvrđena, a ostatak najkasnije 21 dan prije polaska na put.
OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.
 
 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.
 
 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 2

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.