Na vrh
  • 9°C Rijeka
  • 8°C Krk
  • 8°C Cres
  • 7°C Opatija
  • 9°C Split

DALMACIJA IZ ZRAKA

Padobranstvo je sport ali isto tako i rekreacija i hobi koji će vas odmoriti od svakodnevice.  
 
 
1.dan - Pripreme
Dolazak na odredište u Sinj. Smještaj u hotel te u pratnji odlazak na uzletište. Uz instruktore i odgovorne osobe pripreme za tandem ili individualni skok. Po dogovoru  i ovisno o vremenskim uvjetima dnevni boravak na uzletištu. Povratak u hotel te organizirani odlazak na večeru na seosko domaćinstvo
 
2.dan – Skok iznad Starigradskog polja
Doručak. Uz instruktore i odgovorne osobe pripreme za let prema otoku Hvaru.  Skok iznad   Starigradskog polja gdje je sačuvan  ager, izvorna starogrčka katastarska podjela zemlje s kamenim međašima (gomilama) koji je i danas vidljiv a nalazi se na popisu svjetske kulturne baštine UNESCO-a. Ukrcaj u autobuse i odlazak na obilazak otoka;
Jelsa je jedno od najvećih naselja na otoku Hvaru. Uživajte u šetnji Trgom svetog Ivana, prelijepim trgom koji vuče svoje korijene još iz ere renesanse i baroka. Na ovom putu također vas vodimo u Pitve,  jedno od starih otočkih sela. Kušajte vina spravljena iz obližnjih vinograda u jednoj od autentičnih konoba i prošećite uskim uličicama ovog malog sela iz unutrašnjosti otoka.  Vrboska, poznata kao Mala Venecija, nazvana tako zbog mnoštva malih mostova koji spajaju grad preko uskog, vijugavog fjorda, najmanji je grad na otoku Hvaru. Ovdje ćete  zasigurno uživati u romantičnoj šetnji kroz grad, obilazeći  bajkovite crkvice i otkrivajući povijesno blago. Stari Grad, poznat kao Pharia i Pharos, jedno je od najstarijih naselja na otoku i mjesto po kojem je otok Hvar dobio ime. Hvar. Otkrijte povijesnu baštinu Hvara korak po korak, poslušajte priče o Fortici, srednjovjekovnim zidinama, samostanima i palačama. Posjetite samostan sestara benediktinki u kojem obitavaju povučenim životom časne sestre tog reda te muzej u kojem je izložena glasovita  hvarska čipka, originalni hvarski suvenir, jedinstveno umjetničko djelo. Šetnja kroz slikovite hvarske uličice otkriva stoljetnu filozofiju dalmatinske arhitekture. Kraće slobodno vrijeme do povratka na uzletište, povratak na polaznu točku.  Povratak u hotel , večera, noćenje.
 
3.dan – Panoramski skok iznad Splita
Doručak. Uz instruktore i odgovorne osobe pripreme za let prema Splitu, panoramski skok iznad  grada,  povijesno kulturnog središta Dalmacije. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme, večera i noćenje.
 
3.dan – Razgled Splita
Doručak. Razgled grada u pratnji lokalnog vodiča. Grad Split je s 1700 godina postojanja uz mnoštvo arheoloških, povijesnih i kulturnih spomenika, među kojima posebno mjesto zauzima čuvena Dioklecijanova palača koja čini srž sadašnjeg grada Splita, dio svjetske baštine UNESCO-a, posjeduje atraktivnosti, toplinu bogatstva suvremenoga mediteranskoga grada. Ovo je vječno mlad grad koji živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti.
Kraj druženja te odlazak iz Splita.


Kontakt
Vaše ime:*
E-mail:*
Telefon:
Upit:
*obavezna polja
Vaše ime, prezime i e-mail adresu koristimo u svrhu odgovora na upite, pohvale i primjedbe.
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.