Na vrh
  • 12°C Rijeka
  • 13°C Krk
  • 14°C Cres
  • 6°C Opatija
  • 15°C Split

Rafting & Paintball

Rafting & Paintball
Baza svih aktivnosti je u kampu koji se nalazi uz rijeku Kupicu u mjestu Iševnica (Brod na Kupi). Kamp sastoji se od Nature Bar-a, prostora za piknik (stolovi, klupe i roštilj), poligona za Paintball, sanitarnog čvora, svlačionica, parkirališta za osobna vozila i autobus

• upoznavanje sa instruktorima RAFTING-a, presvlačenje i transfer na start RAFTING-a
• RAFTING
• ručak u kampu na bazi piknika (grah, roštilj, pastrva, peka,...) ili ručak u lokalnom restoranu
• upoznavanje sa pravilima PAINTBALL-a i početak turnira u PAINTBALL-u
• PAINTBALL
• druženje cijele grupe u kampu

Cijena na bazi 10 osoba je 369 kn po osobi bez ručka.
Nadoplata za ručak iznosi 80 kn, a ručak je u hotelu Mance *** (juha, roštilj s prilogom/pastrva s prilogom/gulaš s prilogom, desert). Nadoplata za ručak na bazi cateringa u našem kampu iznosi 70 kn (roštilj s prilogom/lovački gulaš s prilogom).

RAFTING
U pratnji iskusnih instruktora i animatora, sudionici će se spustiti niz rijeku u rafting čamcima (predviđeni za tri osobe). Dijelovi rijeke (od sela Sedalci do Broda na Kupi) koji će biti savladani nisu opasni, ali se sastoje od mnogih iznenađenja. Svaki sudionik dobiva kompletnu opremu koja se sastoji od slijedećeg: neoprenske hlače, neoprenske čizmice, nepropusni šuškavac, kacigu i sigurnosni pojas. Neke brzake sudionici mogu prijeći samo u sigurnosnim pojasevima, kako bi avanturu učinili potpunom. Na putu se nalaze mlinovi, viseći mostovi, bogati svijet flore i faune tako da je naša preporuka da sudionici obavezno ponesu fotoaparat. Trajanje izleta je između dva i tri sata (ovisno o vodostaju Kupe).

PAINTBALL
Paintball je jedan od najpopularnijih i najuzbudljivijih ekstremnih sportova nabijenih adrenalinom koji se igra tako da dvije suparničke ekipe, koje su opremljene markerima (puškama) koje ispaljuju kuglice ispunjene bojom, moraju ostvariti određeni cilj na terenu, odnosno poligonu. Ciljevi igre mogu biti različiti, (osvajanje suparničke baze, osvajanje zastavice, eliminacija suparničkih igrača, osvajanje utvrde). Igrači, zaštićeni zaštitnom opremom, probijaju se kroz poligon međusobno se gađajući kuglicama koje se prilikom udara u cilj rasprskavaju i ostavljaju trag boje i na taj način eliminiraju igrače suparničke ekipe. Svaki sudionik dobiva kompletnu opremu koja se sastoji od: zaštitnog odijela, zaštitne maske, markera (puške) i 200 komada kuglica. Paintball je najpogodniji za turnirski način igranja, a turnir koji uključuje tridesetak sudionika traje između dva i tri sata.


Kontakt
Vaše ime:*
E-mail:*
Telefon:
Upit:
*obavezna polja
Vaše ime, prezime i e-mail adresu koristimo u svrhu odgovora na upite, pohvale i primjedbe.
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.