Na vrh
  • 12°C Rijeka
  • 12°C Krk
  • 7°C Cres
  • 6°C Opatija
  • 12°C Split

16.02.2019.GARANTIRANI POLAZAK VALENTINOVO U GRAZU & ZOTTER TVORNICA ČOKOLADE

16.02.2019. VALENTINOVO U GRAZU & ZOTTER TVORNICA ČOKOLADE 
GARANTIRANI POLAZAK

Polazak u 04:30 sati iz Krka, a u 05:30 sati sa autobusnog kolodvora Žabica. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Graza uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora.

Po dolasku u grad, šetnja i razgled grada u pratnji pratitelja putovanja: GLAVNI TRG – GRADSKA VIJEĆNICA – OPERA – GLOCKENSPIEL ZVONO – KAŠTEL– KATEDRALA I MAUZOLEJ. Slobodno vrijeme za kupovinu, šetnju, ručak…Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima, te odazak autobusom do tvornice čokolade Zotter, obilazak tvornice. Obilazak u trajanju od cca 1 h uz neograničenu degustaciju svih vrsta i okusa čokolade. Tvornica je izvana »ukrašena« živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama koje baš i nemaju previše veze s čokoladom. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom, njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi, a po izlasku iz kina možete vidjeti, opipati… Na sljedećoj možete prvi put upotrijebiti i keramičku žlicu te kušati tekuću masu od čistog kakaa, još uvijek bez ikakvih dodataka. Jako je gorka i uopće ne podsjeća na čokoladu, čak je i pomalo neugodna okusa. No, na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese, znači s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi organoleptički izazov, ali još uvijek smo tek na prvoj polovici puta kroz tvornicu čokolade.Potezanjem ručke možete iz čokoladne pločice odsjeći komadić te priloženom pincetom prebaciti odsječeni komadić u svoju keramičku žlicu i lagano grickati hodajući prema sljedećem stalku s drugom vrstom čokolade. Odlazak do čokoladnog bara ,a glavna ponuda ovog čoko-bara je ipak topla čokolada koju morate pripraviti – sami. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje čokolatina odnosno pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati… Mnogo puta ćete se još osvrnuti preko ramena napuštajući ovo prekrasno mjesto, Zotterovo čokoladno carstvo na jugu Austrije, vrlo blizu slovenske granice. Okupljanje grupe u kasnim poslijepodnevnim satima i polazak prema Rijeci i Krku.

CIJENA IZLETA PO OSOBI ……265,00 kn (POLAZAK IZ KRKA)

…………… 245,00 kn (POLAZAK IZ RIJEKE)

 

U cijenu uključeno: prijevoz autobusom, voditelj putovanja

U cijenu nisu uključene ulaznice za tvornicu čokolade Zotter:

Djeca 4-5 godina: 05,40 eur, djeca 6-10 godina: 10,40 eur, mladi 11-17godina: 13,40 eur, odrasli: 16,40 eur

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48

sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja

primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.

 

Sastavni dio ovog Programa putovanja/ Predugovornih informacija su Opći

uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d

 
Foto:
© Graz Tourismus - Harry Schiffer - Carllion
© Graz Tourismus - Hans Wiesenhofer – Glockenspiel platz
© Graz Tourismus - Harry Schiffer - Schlosberg
© Graz Tourismus - Harry Schiffer – Main Square City Hall
© Graz Tourismus - Harry Schiffer – Herengasse Graz

 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1
Datum polaska
GARANTIRANI POLAZAK

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.