Na vrh
  • 18°C Rijeka
  • 19°C Krk
  • 19°C Cres
  • 13°C Opatija
  • 20°C Split

VALENTINOVO U VERONI

GARANTIRANI POLAZAK! 

VALENTINOVO U VERONI 
17.02.2018.Polazak u 5:00 sati s autobusnog kolodvora Krk, u 06:00 sati sa autobusnog kolodvora Rijeka, (06:05 h Vrata Jadrana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju, autoputom do Verone, grada zaljubljenih, gdje stižemo oko podneva. . Šetnja sa pratiteljem putovanja na relaciji PIAZZA BRA – ARENA – VIA MAZZINI – VIA CAPPELLO - PIAZZA DELLE ERBE –PIAZZA DEI SIGNORI - JULIJINA KUĆA. Romeo i Julija su možda najpoznatiji ljubavni par svih vremena te je zaista poseban doživljaj posjetiti Julijinu kuću. Slobodno vrijeme za samostalni razgled gradskim ulicama, i uživanje u atmosferi festivala "Verona in Love" koji traje od 14.-18.02.2018. Uživajte u tematskim štandovima, koncertima i brojnim drugim događanjima. Prošećite se do dvorišta stare tržnice i ostavite ljubavnu poruku na velikoj “Ploči ljubavi” gdje svaki “pisac” dobiva mali slatki “Bauli” poklon.  Tijekom festivala, najviša zgrada u Veroni , Lambertti toranj, će biti osvijetljen u crveno. Ne propustite priliku popeti se na vrh i uživati u pogledu na Veronu. Također, u Veroni se održava globalno poznata izložba " Van Gogh Alive".  Izložba se prikazuje u prekrasnoj zgradi Palazzo della Gran Guardia - Piano Nobile. Van Gogh Alive je multisenzorno iskustvo za cijelu obitelj koja vam daje jedinstvenu priliku da, ne samo da vidite slike Van Gogh-a, već da se istinski usuđujete ući u njegov svijet.
Povratak iz Verone u 18:30 sati, dolazak u Rijeku i na Krk u kasnim večernjim satima

Cijena po osobi…245,00 kn - polasci iz Krka
                                220,00 kn - polasci iz Rijeke

 
 
(Cijena na bazi minimum 35 osoba u autobusu)
 
Cijena uključuje: vožnju turističkim autobusom, pratitelja putovanja
Cijena ne uključuje: ulaznice za muzeje, izložbe i ostale troškove osobne potrošnje

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners.  


Sastavni dio programa su “Opći uvjeti za turističke usluge” Autotransa.
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.