Na vrh
  • 26°C Rijeka
  • 25°C Krk
  • 26°C Cres
  • 21°C Opatija
  • 25°C Split

TREVISO -IZLOŽBA AUGUSTE RODIN

GARANTIRANI POLAZAK!

TREVISO
IZLOŽBA KIPARA AUGUSTE RODIN
 
22.04.2018.
 
 
Polazak iz Rijeke s autobusnog kolodvora Žabica u 07:00 sati. Mogućnost ukrcaja na Vratima Jadrana. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju, sa usputnom stankom za odmor do Trevisa. Treviso je grad koji je poznat kao „Venecija u malome“. Kolijevka je čuvene slastice Tiramisu, svima nama poznatog brenda Bennetton, slasnih tramezzina … Po dolasku u TREVISO razgled grada: PIAZZA DEI SIGNORI-CHIESA DI SAN FRANCESCO-CHIESA DI SAN NICOLÓ-PIAZZA RINALDI. Predlažemo odlazak na izložbu kipara Auguste Rodin u Museo di Santa Caterina ili šetnju i istraživanje grada. Iz Pariza u Treviso stiže 80 djela francuskog kipara i imati ćemo priliku vidjeti njegova najpoznatija djela: Mislilac, Vrata Pakla, Građani Calaisa.  U dogovoreno  vrijeme, odlazak prema Outletu Noventa di Piave. Slobodno vrijeme za shopping. Polazak prema  Rijeci u poslijepodnevnim satima, dolazak u Rijeku u večernjim satima.

Cijena izleta: 160,00 kn
 
Minimum putnika potrebnih za realizaciju : 35
 
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom i voditelja putovanja
 
Cijena ne uključuje:  ulaznicu na izložbu (14 €) i troškove osobne potrošnje.

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners. 

 
 
 
Sastavni dio programa su “Opći uvjeti za turističke usluge” Autotransa.

 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.