Na vrh
  • 26°C Rijeka
  • 28°C Krk
  • 23°C Cres
  • 21°C Opatija
  • 30°C Split

TREVISO I SVJETSKO NATJECANJE U IZRADI TIRAMISUA

TREVISO I SVJETSKO NATJECANJE U IZRADI TIRAMISUA
 
  04.11.2017.
 
 
Polazak iz Krka u 06:00 sati i iz Rijeke s autobusnog kolodvora Žabica u 07:00 sati. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju, sa usputnom stankom za odmor do Trevisa. Treviso je grad koji je poznat kao „Venecija u malome“. Kolijevka je čuvene slastice Tiramisu, svima nama poznatog brenda Bennetton, slasnih tramezzina … Po dolasku u TREVISO razgled grada: PIAZZA DEI SIGNORI-CHIESA DI SAN FRANCESCO-CHIESA DI SAN NICOLÓ-PIAZZA RINALDI. Vjerovatno niste znali da mnogima omiljeni desert Tiramisu potječe iz Trevisa? Upravo tamo od 04.-05.11. održava se svjetsko natjecanje u izradi Tiramisua. Zasladite nepca ovom mnogima omiljenom slasticom, ali pogledajte i kako ovu slasticu pripremaju brojni natjecatelji iz cijeloga svijeta. Predlažemo i  razgled mutzeja :Muzej Santa Catarina Treviso… Polazak prema u Rijeci i Krku oko 18:00 sati iz Trevisa.
 
Cijena izleta za polaske iz Krka 175 kn i 160 kn za polaske iz Rijeke
 
Minimum putnika potrebnih za realizaciju : 35
 
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom i pratitelja putovanja


Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.


 
Sastavni dio programa su “Opći uvjeti za turističke usluge” Autotransa.
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1
Datum polaska
04.11.2017.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.