Na vrh
  • 26°C Rijeka
  • 25°C Krk
  • 26°C Cres
  • 21°C Opatija
  • 25°C Split

TRAKOŠĆAN & VARAŽDIN

TRAKOŠĆAN I VARAŽDIN
15.04.2018.


Polazak iz Rijeke u 07:00 sati. Vožnja do Trakošćana, jednog od najatraktivnijih i najbolje očuvanih dvoraca u Hrvatskoj, kojeg okružuju zaštićena park šuma i  predivno jezero. Dvorac Trakošćan slovi za jedan od značajnijih spomenika u našoj zemlji  i kao takav pripada nultoj kategoriji kulturno povijesnih spomenika u Hrvatskoj. Slijedi razgled dvorca. Nakon razgleda Trakošćana, kraća šetnja uz jezero. Nastavljamo prema Varaždinu, ali usput se zaustavljamo u Lepoglavi. Posjet pavlinskoj crkvi koju je u razdoblju baroka oslikao poznati Ivan Ranger. Rad Lepoglavskih pavlina bio je raznovrstan i bogat: bili su stvaraoci hrvatske knjige, odgojitelji, savjetnici, kipari, slikari, promicatelji umjetnosti i kulture.  Po dolasku u Varaždin sastanak sa lokalnim vodičem i razgled znamenitosti, obilazak povijesne jezgre: glavni trg, Kapucinski Trg, Vijećnica, stari grad, Varaždinsko groblje – svojevrsni biser parkovne arhitekture i spomenik prirode. Slobodno vrijeme za osobne programe i ručak u vlastitom aranžmanu. Predviđeni povratak u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak u Rijeku u večernjim satima.

Cijena izleta po osobi…… 220,00 kn
(na bazi minimalno 40 osoba u autobusu)
                       
CIJENA UKLJUČUJE: vožnju turističkim autobusom, pratitelja putovanja,  ulaznicu u park+ dvorac Trakošćan i  lokalnog vodiča u Varaždinu, pripremu i organizaciju izleta.

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners. 
 
 
    Sastavni dio programa su “Opći uvjeti za turističke usluge” Autotransa.

 
 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.