Na vrh
  • 24°C Rijeka
  • 23°C Krk
  • 23°C Cres
  • 20°C Opatija
  • 26°C Split

24.8. i 31.8 ŠPANCIRFEST - VARAŽDIN

24.8. i 31.8. VARAŽDIN - ŠPANCIRFEST

Polazak iz Rijeke u 10:00 sati s autobusnog kolodvora Žabica. Vožnja autocestom prema Varaždinu uz usputno zaustavljanje za odmor i kavu. Po dolasku u Varaždin odlazak u razgled grada sa stručnim loklanim vodičem: Stari grad, Korzo, Gradska vijećnica, renesansna kuća Ritz…Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje u Špancirfestu, festival koji već preko 20 godina gradsku jezgru grada pretvara u najveću pozornicu u Hrvatskoj. Spoj uličnog, gatronomskog i glazbenog festivala dobitna je kombinacija za stotine tisuća posjetitelja koji su već osjetili prekrasnu atmosferu u “gradu baroka”. Brojni sadržaji za djecu i odrasle čine Špancirest idealnim festivalom za sve dobne skupine. Španciraj i ti !

Povratak iz Varaždina u kasnijim večernjim satima ( 22:30), povratak u ranim jutarnjim satima.

Cijena izleta po osobi: 220 kn (cijena na bazi minimum 35 osoba u autobusu)

Cijena uključuje: putovanje modernim turističkim autobusom na navedenoj relaciji voditelja putovanja stručnog lokalnog vodiča za grad Varaždin

organizacija puta

Mogućnosti plaćanja: Gotovinom, debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotransa d.d. NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 35 Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.


 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.