Na vrh
  • 25°C Rijeka
  • 26°C Krk
  • 26°C Cres
  • 18°C Opatija
  • 26°C Split

HOBBY SHOW I SHOPPING CITTA FIERA UDINE

 
 HOBBY SHOW  PORDENONE
18.02.2018.
 
Sa posjetom shopping centru CITTA FIERA (UDINE)
 
Polazak sa autobusnog kolodvora Krk u 06:00 sati, i autobusnog kolodvora u Rijeci (Žabica) u 07:00 sati. Moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju u pravcu Pordenone-a. Dolazak oko 9:30 te slobodno vrijeme za kupovinu i  razgledavanje sajma. Na ovom sajmu kreativnosti koji se održava još od 2003. Godine je savršen izbor za sve ljubitelje kreativnosti. Ponuda artikala varira od izdanja do izdanja, ovisno o prijedlozima tvrtki i trgovina koji izlažu na sajmu : Salvetna tehnika, scrapbooking, “rock slikanje”, prošivanje, slikanje na tkanini i svili,  obrada keramike, bakropis, obrada stakla, dizajn i kuhanje su samo neke od aktivnosti koje se održavaju na sajmu. U 13:00 sati slijedi odlazak prema shopping centru Citta Fiera u okolici Udina. Slobodno vrijeme za shopping u preko 240 trgovina koje se nalaze u ovom shopping centru. U cca. 18:00 h povratak prema Rijeci i Krku.
 
Cijena izleta po osobi: 
Polazak iz Krka…. 160,00 kn
Polazak iz Rijeke…..  145,00 kn
 
(Cijena je na bazi minimum 40 osoba u autobusu)
 
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom i turističkog pratitelja
CIJENA NE UKLJUČUJE: ULAZNICU NA SAJAM - 5,00 eur po osobi
 
Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners


Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.

 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.