Na vrh
  • 12°C Rijeka
  • 13°C Krk
  • 14°C Cres
  • 6°C Opatija
  • 15°C Split

FLORAART ZAGREB & SHOPPING U ARENA CENTRU


02.06.2018.

Polazak iz Krka u 08:30 i iz Rijeke sa Žabice u 9:30 sati. Vožnja prema Zagrebu sa jednim usputnim zaustavljanjem. Po dolasku u Zagreb, slobodno vrijeme za kupovinu i razgledavanje sajma na izložbenom prostoru Parka Bundek na kojem se svake godine, na više od trideset kilometara otvorenog prostora i dvije tisuće četvornih metara zatvorena prostora, predstavi više od 150 izlagača iz Hrvatske i 10-ak inozemnih izlagača. Ove se godine obilježava 53. Floraart pod geslom „Cvijet u srcu mom i oku tvom“! Ova je vrtna izložba ujedno i najveći hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe, kojeg posjeti više stotina tisuća posjetitelja. U sklopu Izložbe održavaju se brojne promocije, tematska predavanja za posjetitelje te natjecanje izlagača. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.
Ulaz na sva događanja je besplatan!
Od oko 15:00 sati je predviđen shopping u Arena centru Zagreb, najmodernijem trgovačko-zabavnom centru u regiji, u koji se smjestilo 10 velikih, preko 200 srednjih i manjih trgovina te Interspar, najveći hipermarket u Hrvatskoj. Uz mnoštvo novih brandova, tu je i bogata gastronomska ponuda za sve gurmane te zabavni sadržaji. U 20:00 povratak prema Rijeci i Krku.
 
Cijena izleta po osobi za polazak iz Rijeke…... 130,00 kn
                                                        iz Krka......... 145,00 kn


(Cijena je na bazi minimum 35 osoba u autobusu)

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners. 

 
Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom i turističkog pratitelja
 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa.
 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.