Na vrh
  • 24°C Rijeka
  • 25°C Krk
  • 27°C Cres
  • 25°C Opatija
  • 27°C Split

FAŠNIK U SAMOBORU & KUPANJE U TERMAMA ČATEŽ

FAŠNIK U SAMOBORU & KUPANJE U TERMAMA ČATEŽ
 10.02.2018.

Polazak autobusa u 7:00 sati sa autobusnog kolodvora Krk ili u 8:00 sati sa autobusnog kolodvora Žabica u Rijeci. Vožnja autocestom kroz Gorski kotar i dalje kroz Hrvatsku i Sloveniju do termi Čatež.
Na zimskoj Termalnoj rivijeri zaplivajte u termalnoj vodi najvećeg natkrivenog kompleksa bazena i otkrijte vodeni raj na više od 2.300 m² unutarnjih termalnih površina sa vodenim atrakcijama. Pod tri kupole zimske Termalne rivijere pozivaju vas bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišta... Uz doplatu možete posjetiti i Sauna park koji se proteže na 1.500 m² površine sa osam različitih sauna. Sauna park nudi i ugodno kupanje u dva rashlađujuća i dva relaksacijska bazena i odmor na terasi. 
U poslijepodnevnim satima slijedi vožnja prema obližnjem Samoboru u kojem se održava tradicionalni Samoborski fašnik. Ulice grada još će jednom preplaviti raskošne maske, fašničke skupine, mnogobrojni gosti i znatiželjni turisti koji ni ove godine neće željeti propustiti vrhunsku zabavu. U doba karnevala Samobor opet nakratko postaje Fašnička republika, nastavljajući tradiciju u kojoj vlast pripada maskama i koja od 1827. godine u grad donose posebnu živost i fašničku prepoznatljivost. Tradicionalni program će se održavati na trgu kralja Tomislava, s fašničkom princezom Srakom, Princem, Fiškalom i Sucem, a posjetitelje očekuju programi na nekoliko lokacija - program uličnih zabavljača, tabori mjesnih odbora i KUD-ova, poseban program za mlade, radionice za djecu, kao i brojna druga događanja. Slobodno vrijeme za šetnjom gradom, uživanje u karnevalskim događanjima. Ne propustite isprobati čuvene samoborske kremšnite i pokladne krafne. U 18:00 sati povratak prema Rijeci/Krku. Očekivani dolazak u večernjim satima.

 
CIJENA IZLETA PO OSOBI: 175,00 kn (Polazak iz Krka)
160,00 kn (Polazak iz Rijeke)
 
Minimum putnika potrebnih za realizaciju: 40
Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- pratitelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja
 
Cijena ne uključuje:
Ulaznicu za Zimsku rivijeru u termama Čatež: 8,50 € po osobi
 
Sastavni dio ovog programa su „Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa“
 

 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1
Datum polaska
10.02.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.