Na vrh
  • 22°C Rijeka
  • 19°C Krk
  • 19°C Cres
  • 18°C Opatija
  • 23°C Split

DAN ŽENA U PARKU GIARDINO SIGURTA & LAGO DI GARDA 10.03.2018.

GARANTIRANI POLAZAK!

DAN ŽENA U PARKU GIARDINO SIGURTA

& LAGO DI GARDA
10.03.2018.
 
Polazak iz Krka u 05:00 iz Rijeke u 06:00 sati. Moguć ukrcaj na Vratima Jadrana. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju u smjeru Verone, sve do slikovitog mjesta Valeggio sul MincioPARCO GIARDINO SIGURTA proglašen je najljepšim parkom Italije, a u Europi zauzima visoko 2. mjesto! U četvrtak, 8. ožujka 2018. nakon zimske pauze otvoriti će svoja vrata za početak za sve žene!  Povodom Međunarodnog dana žena, a posebno 8., 9. i 10. ožujka, sve žene posjetiteljice svih dobnih skupina mogu BESPLATNO ući u park i otkriti tajne njegovih 600.000 četvornih metara šuma i travnjaka, taman u vrijeme kada se prvi znakovi proljeća pojavljuju.  Park se može posjetiti pješice, biciklom ( najam)  ili pak turističkim vlakićem (doplata). U parku ima i nekoliko restorana, zalogajnica , caffea i slastičarni, a cijeli je prostor parka prilagođen i osobama s invaliditetom. U dogovoreno vrijeme odlazak iz parka do jezera Garda gdje ćemo posjetiti Sirmione slikovito mjestašace na obali jezera.  Povratak je predviđen  je oko 18:00 sati, dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi…240,00 kn - polasci iz Krka
                                225,00 kn - polasci iz Rijeke
 
 (Cijena na bazi minimum 40 osoba u autobusu)
 

 
Cijena uključuje: vožnju turističkim autobusom, voditelja puta

Cijena ne uključuje: ulaznicu za park Sigurta za djecu i muškarce (djeca 5-14 god.-6,50 €, odrasli - 9,50 €), najam bicikla u parku – 3 € po satu, vožnja tur.vlakićem 3,50 € po osobi
 
*Ulaznica je besplatna za sve žene svih dobnih skupina, osobe sa invaliditetom i osobe iznad 65 godina života.

 Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners.
 
Sastavni dio programa su “Opći uvjeti za turističke usluge” Autotransa
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.