Na vrh
  • 13°C Rijeka
  • 14°C Krk
  • 14°C Cres
  • 6°C Opatija
  • 16°C Split

18. 5. 2019. BOLOGNA


18. 5. 2019. BOLOGNA 

Polazak iz Rijeke u 6:00 sati s autobusnog kolodvora  Žabica. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju,autoputom do Bologne. Bologna je poznata kao najstariji sveučilišni grad, a nalazi se u talijanskoj regiji Emilia Romagni. Bologna je  također poznata  po njegovanju tradicije u gastronomiji i brojnim malim obrtima i dućanima sa kvalitetnom talijanskom hranom.Upoznavanje grada s našim pratiteljem putovanja: PIAZZA MAGGIORE, NEPTUNOVA FONTANA, PALAZZO COMUNALE, SVEUČILIŠTE, KATEDRALA SV. PETRONIJA, TORNJEVI GARISE…
Slobodno vrijeme za šetnju, uživanje u gastronomiji ili shopping, Povratak iz Bologne u poslijepodnevnim satima, dolazak u Rijeku u kasnim večernjim satima.
 
 
Cijena izleta po osobi: 260,00 kn za polaske iz Rijeke 
(cijena na bazi minimum 40 osoba u autobusu)

Cijena uključuje:
putovanje turističkim autobusom
voditelja putovanja
lokalno vodstvo
organizacija puta

Mogućnosti plaćanja: Gotovinom, debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotransa d.d.

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40 Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.


  

 
Foto: Copyright © Comune di Bologna 

 
 
 

 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.