Na vrh
  • 16°C Rijeka
  • 16°C Krk
  • 15°C Cres
  • 11°C Opatija
  • 17°C Split

ADVENT U KLAGENFURTU

ADVENT U KLAGENFURTU
         

15.12.2018.
                                                  

 
Polazak iz Krka u 05:30, i i iz Rijeke sa Žabice u 06:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju, tunel Karavanke i uz najveće jezero Koruške - Wörthersee do Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruške. Prošetati ćemo trgovima Neuen Platz gdje se nalazi gradska vijećnica i Alter Platz gdje se nalazi najstarija očuvana kuća u gradu „Haus zur Goldenen Gans“ sa kipom zlatne guske. Zaustavljanje na Božićnom sajmu te slobodno vrijeme za individualne programe i shopping - na Alter Platzu se nalaze brojni dućani, dok je najveći shopping centar u Koruškoj City Arkaden smješten u samom centru Klagenfurta. U 18:30 sati povratak prema Rijeci i Krku. Dolazak se predviđa u  kasnim večernjim satima.
 
CIJENA IZLETA PO OSOBI: Polasci iz Rijeke - 175,00 kn
                                         Polasci iz Krka -  200 knMinimum putnika potrebnih za realizaciju: 35

 
Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners
.


 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa. 


 
Fotocredit: Archiv Stadt Klagenfurt/Bauer, Puch
 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 1
Datum polaska
15.12.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.