Na vrh
  • 23°C Rijeka
  • 24°C Krk
  • 24°C Cres
  • 20°C Opatija
  • 26°C Split

5.10. MURANO, BURANO & VENECIJA


5.10. MURANO, BURANO & VENECIJA

Polazak iz Krka u 05:00 sati, a iz Rijeke (Žabica) u 06:00 sati (moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana). Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.

Dolazak u Punta Sabbioni. Ukrcaj na brod i polazak na otoke venecijanske lagune. Posjetiti ćemo otok Murano, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Poslušati interesantne povijesne priče na koji način je otok Murano postao otok staklara, pogledati prezentaciju izrade predmeta od stakla u staklarskoj radionici uz mogućnost kupnje. Ukrcavamo se natrag na brodić i plovimo do najšarenijeg otoka lagune. Otok Burano prepoznatljiv po svojim šarenim kućama te poznat po izradi čipke. Slobodno vrijeme za otkrivanje skrivenih ulica, pronalaženje najšarenije kuće na otoku, kupnju kolačića Bussolai Buranelli ili čipke. Slijedi vožnja prema Veneciji i iskrcaj u blizini Piazze San Marco. Razgled grada u pratnji voditelja putovanja: KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – TRG SV. MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Slobodno vrijeme za osobne programe, posjete muzejima, romantičnu šetnju skrovitim uličicama i trgovima Venecije ili vožnju gondolom. Polazak vaporettom do Punta Sabbioni i vožnja autobusom prema otoku Krku. Dolazak na mjesto polaska je predviđen u kasnim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi:

POLAZAK IZ RIJEKE: 200,00 KN

POLAZAK IZ KRKA: 220,00 KN

Broj putnika potrebnih za realizaciju: 35

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusim prema programu

- voditelja putovanja,

- organizacija i priprema putovanja

Cijena ne uključuje:

- brodić – vaporetto na relaciji: Punta Sabbioni-Burano-Murano- Venezia- Punta Sabbioni: 20,00 € po osobi

Agencija nije odgovorna za eventualno uvođenje dodatnih taksi za ulazak u Veneciju koja bi se prema odluci grada Venecije trebala naplaćivati u rasponu od 02,00- 10,00 € ovisno o terminu posjeta. Tijekom izdavanja programa ista odluka još nije stupila na snagu.

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. Mogućnosti plaćanja: Gotovinom, debitnim karticama i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.
 

Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48

sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja

primljena za izlet ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa d.d.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.