Na vrh
  • 30°C Rijeka
  • 32°C Krk
  • 30°C Cres
  • 31°C Opatija
  • 32°C Split

31.8. ZOO PARK PUNTA VERDE, LIGNANO SABBIADORO & SHOPPING CENTAR TIARE/IKEA

31.8. ZOO PARK PUNTA VERDE, LIGNANO SABBIADORO & SHOPPING CENTAR TIARE/IKEA

 

Polazak autobusa u 7:00 sati iz Krka i u 08:00 sati iz Rijeke (Žabica). Moguć ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Ugodno putovanje u smjeru Italije i gradića Lignano Sabbiadoro. Upravo u tom gradiću, smjestio se ZOO PARK PUNTA VERDE. Park je oaza bogata vegetacijom te dom za više od 1000 životinja od 150 različitih vrsta iz svih dijelova svijeta. Park je raj za djecu koja ovdje uživaju promatrajući posebne životinjske vrste, ali ujedno i uče o njihovim izvornim staništima te njihovom načinu preživljavanja. Ukoliko svojoj djeci želite pokazati kako učenje može biti prava zabava, ZOO park Punta Verde je idealno mjesto za to! Unutar ZOO parka nalazi se nekoliko ugostiteljskih objekata te dječje igralište za najmlađe. Po dolasku u ZOO park slobodno vrijeme za šetnju, uživanje i zabavu sa životinjama. Nakon razgleda Zoo parka odlazak u središte turističke oaze mjesta LIGNANO SABBIADORO. Jedno od najljepših ljetovališta Furlanije – Julijske krajine prepoznatljivo je po beskrajno dugim pješčanim plažama, restoranima, kafićima i vilama koje datiraju iz razdoblja secesije. Slobodno vrijeme za kupanje u moru, šetnju uz obalu, ručak ili capuccino. Nastavak vožnje prema shopping centru Tiare/Ikea. Veliki trgovački centar sa 175 trgovina. Trgovine u Tiare shopping centru: Saturn, OVS Industry, Toys centar, Conbipel, Cisalfa, H & M, Carpisa, Desigual, Guess, Kiko, Sephora, Swarovski, Yamamay, O-Bag Store… Kompleks je povezan sa robnom kućom IKEA. Povratak prema Rijeci i Krku u kasnim poslijepodnevnim satima. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 210,00 kn (POLAZAK IZ KRKA) 190,00 kn (POLAZAK IZ RIJEKE)

Minimum putnika potrebnih za realizaciju: 35

Cijena uključuje: - prijevoz turističkim autobusom prema programu - pratitelja putovanja - pripremu i organizaciju putovanja

U cijenu nisu uključene ulaznice za Zoo park Punta Verde:

Djeca 3-11 godina: 07,00 eur, odrasli: 10,00 eur, djeca do nenapunjene 3. godine starosti- besplatno

Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. Mogućnosti plaćanja: Gotovinom, debitnim karticama i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.
NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 35 Agencija može otkazati izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati prije početka izleta te će u tom slučaju putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.

Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa d.d.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.