Na vrh
  • 6°C Rijeka
  • 7°C Krk
  • 8°C Cres
  • -3°C Opatija
  • 7°C Split

ARBORETUM VOLČJI POTOK I LJUBLJANA

26.05.2018.
SVIBANJ- MJESEC RODODENDRONA


Polazak s autobusnog kolodvora Žabica u 07,30 h prema Volčjem Potoku gdje se smjestio park Arboretum,  najposjećeniji park u Sloveniji, poznat prije svega po proljetnim izložbama cvijeća. Posjetitelji su očarani pogledom na bezbroj sunovrata, tulipana i drugog proljetnog cvijeća.
Arboretum se prostire na 80 hektara ekološki raznolikih površina, na kojima je približno 2.500 vrsta i sorti različita drveća i grmlja. Zbirka biljaka zasnovana je u pejzažnom stilu i sadrži dobro očuvane rijetke životne zajednice.
U 14,30 h polazak prema Ljubljani, obilazak grada u pratnji našeg pratitelja putovanja te slobodno vrijeme za individualan razgled i shopping. U 18,30 h povratak prema Rijeci.
 
Cijena po osobi…. 135,00 kn
(minimum putnika potrebnih za realizaciju: 35 )
 
CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom i pratitelja putovanja
 
CIJENA NE UKLJUČUJE ULAZNICU U ARBORETUM: 8,50 Eur

Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, virmanom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express, Mastercard i Diners. 

 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa

 
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.