Na vrh
 • 21°C Rijeka
 • 18°C Krk
 • 18°C Cres
 • 14°C Opatija
 • 22°C Split

PRIJESTOLNICE BALTIKA

VELIČANSTVENE BALTIČKE PRIJESTOLNICE

LJETNI GRUPNI POLAZAK Costa Magica, 21.7.2018,
  

               
                      
 • Prekrasan itinerar, duga stajanja i odličan termin za putovanje
 • uključen let iz Zagreba i transferi na destinaciji
 • Palmin poklon: panoramski razgled Stockholma *
 • Palmin pratitelj *
 • super cijena za djecu do 18. god u kabini s dvoje odraslih
 
DAN                          DESTINACIJE DOLAZAK ODLAZAK
21.7. Let Zagreb - Stockholm Transfer do luke / panoramski razgled Stockholma / ukrcaj
STOCKHOLM, Švedska
22.7. STOCKHOLM, Švedska   6:30
23.7. HELSINKI, Finska 8:00 18:00
24.7. ST. PETERSBURG, Rusija 7:00  
25.7. ST. PETERSBURG, Rusija   18:00
26.7. TALLIN, Estonija 9:00 17:00
27.7. STOCKHOLM, Švedska 9:00  
28.7. STOCKHOLM, Švedska Iskrcaj /
transfer do zračne luke
Let Stockholm - Zagreb
 
 
SMJEŠTAJ + LET + TRANSFERI + PRATITELJ REDOVNA CIJENA
UNUTARNJA KABINA CLASSIC – IC 7.490 kn
KABINA S PROZOROM CLASSIC – EC 10.590 kn
KABINA S BALKONOM CLASSIC – BC 12.490 kn
3/4 OSOBA NA DODATNOM KREVETU - ODRASLI 5.190 kn
3/4 OSOBA NA DODATNOM KREVETU - DJECA DO 18. GOD 3.190 kn
LUČKE PRISTOJBE 1.160 kn
ZRAKOPLOVNE PRISTOJBE 1.290 kn
DOPLATA ZA MANJU GRUPU (manje od 30 putnika) 230 kn
 
 
CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: povratni zrakoplovni prijevoz iz Zagreba, 8-dnevno krstarenje po programu s brodom Costa Magica, smještaj u kabini izabrane kategorije, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni snack, ponoćni buffet), kava, voda i čaj u buffet restoranu, gala večeru, sve zabavne priredbe i animaciju, predstave u kazalištu, slobodan ulaz u casino i disko, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, jacuzzija i ležaljki (na brodu), Palminog hrvatskog pratitelja na min. 30 prijavljenih putnika (osnovni kreveti)*.
 
*NAPOMENA: hrvatski pratitelj na min. 30 prijavljenih putnika. U suprotnom, sa putnicima će tijekom krstarenja biti pratitelj na slovenskom jeziku.
 
CIJENA NE UKLJUČUJE: napojnice brodskom osoblju 70 EUR (djeca 4-14 god 35 EUR, DO 4 god – ne plaćaju), osobne troškove u barovima i restoranima, izlete.
 
VIZA: ruska viza 470 kn + 100 kn posredovanje (ruska viza je obavezna za sve putnike koji žele posjetiti St. Peterburg u vlastitom aranžmanu. Ukoliko se odlučite za izlet u organizaciji brodara, grupna viza je uključena u cijenu).
 
MOGUĆE DOPLATE – PO ŽELJI:
 • Premium kabine doplata: unutarnja kabina 1.390 kn, kabina s prozorom i kabina s balkonom 1.080 kn - bolja pozicija kabina, besplatna dostava doručka u kabinu, voucher 10% popusta za sljedeće krstarenje po redovnoj cijeni Premium kabine.
 • Fakultativni izleti
 • All Inclusive paketi pića – Pranzo & Cena: 920 kn po osobi (neograničeno vino, pivo i bezalkoholna pića na čašu u vrijeme ručka i večere u restoranu), Brindiarno Paket 1.430 kn (alkoholna i bezalkoholna lokalna pića - voda, pivo, sokovi, vino osim koktela, pića iz mini bara, vode u kabini i premium pića), Piu Gusto paket 1590 kn (dodatno uključuje još 34 koktela), Intenditore paket 2480 kn (uključuje sva pića do 9 EUR uključujući i premium pića te mini bar i vodu u kabini). Paket bezalkoholnih pića za djecu od 4-17 god 890 kn. *pakete moraju naručiti svi koji borave u zajedničkoj kabini i sjede zajedno za večerom.
 •  
 • “Opći i posebni uvjeti te upute za turističke aranžmane” Palma d.o.o. sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika koliko je potrebno da sa grupom ide pratitelj putovanja. U slučaju manjeg broja putnika kod pojedinih krstarenja, ovisno o brodaru i uvjetima, postoji mogućnost da se putovanje realizira po istim uvjetima, ali bez pratitelja. Ukoliko stranka uplati raspisano grupno krstarenje koje nije garantirano, mora biti upućena da je za pratitelja putovanja potreban gore navedeni minimalni broj putnika. Kod većine brodara izlete je moguće unaprijed rezervirati na prodajnom mjestu te koristiti pogodnosti plaćanja. Izlete će voditi lokalni vodič na engleskom jeziku, a u pratnji hrvatskog pratitelja ukoliko se za pojedini izlet prijavi dovoljan broj zainteresiranih putnika (minimalno 40 putnika). Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili brodara. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Palmu te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Palma d.o.o. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.