Na vrh
  • 13°C Rijeka
  • 12°C Krk
  • 13°C Cres
  • 8°C Opatija
  • 17°C Split

MSC Seaview Mediteran 2019! Italija - Francuska - Španjolska 8 dana, Brod

MSC Seaview Mediteran 2019!
Italija - Francuska - Španjolska

8 dana, Brod

Plan putovanja:
 
DAN DATUM LUKA DOLAZAK ODLAZAK
1 ponedjeljak Genova, Italija - 18:00
2 utorak La Spezia, Italija 07:00 18:00
3 srijeda Civitavecchia, Italija 07:00 18:00
4 četvrtak Cannes, Francuska 09:00 18:00
5 petak Palma, Spanjolska 14:00 23:00
6 subota Barcelona, Spanjolska 08:00 18:00
7 nedjelja Ajaccio, Francuska 12:00 19:00
8 ponedjeljak Genova, Italija 07:00 -
 
 
 

Datumi i cijene:
Polazak: 22.04.2019.
Vanjska kabina balkon, kategorija BELLA 8.505 kn
 
Polazak: 06.05.2019.
Vanjska kabina balkon, kategorija BELLA 7.900 kn
 
Polazak: 27.05.2019.
Vanjska kabina balkon, kategorija BELLA 7.900 kn
 
Polazak: 03.06.2019.
Vanjska kabina balkon, kategorija BELLA 7.595 kn
 
Polazak: 10.06.2019.
Unutrašnja kabina kategorija BELLA 5.540 kn
Vanjska kabina prozor, kategorija BELLA 6.910 kn
Vanjska kabina balkon, kategorija BELLA 8.280 kn


 

Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u izabranoj kabini na brodu MSC SEAVIEW, lučke takse koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1.050 kn* po osobi, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni domjenak, ponoćni buffet), cjelodnevna animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, ulaznice u casino, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, organizaciju i pripremu putovanja.
*stavka podložna promjeni 

Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove u barovima i restoranima (plaćaju se na kraju krstarenja i na njih se dodaje 15% naknade za uslugu koja će biti iskazana u brodskom računu putnika), izlete u lukama pristajanja, piće na brodu, osobne troškove tijekom putovanja i brodske uslužne pristojbe (napojnice), troškove carinjenja, troškove prijevoza do luke polaska, paket putnog osiguranja (zdravstveno, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja).

BELLA

Doživljaj osmišljen za ugodan boravak na brodu: bogat izbor vrhunske, svježe pripremljene hrane,  izbor željenog termina večere ovisi o dostupnosti na brodu, gurmanski buffet otvoren 20 sati dnevno, raznovrsne kazališne predstave, bazen, panoramska teretana i sportski sadržaji na otvorenom, ulaz u 5 različitih klubova za djecu i tinejdžere (posebni programi nisu uključeni), bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

FANTASTICA

Doživljaj osmišljen za još veću udobnost i fleksibilnost: sve prednosti BELLA doživljaja uz dodatne pogodnosti: kabine na višim palubama na najatraktivnijim dijelovima broda, još više fleksibilnosti za vrijeme večere uz mogućnost izmjene termina večere nakon potvrde rezervacije ili nakon ukrcaja, dostava u kabinu 24 sata dnevno, obrazovne i rekreacijske aktivnosti za djecu, dječji Master Chef tečajevi kuhanja s osobljem MSC Cruisesa , bodovi MSC Voyagers Cluba kojima se ostvaruju popusti i ostale pogodnosti na sljedećim krstarenjima.

Izračun je rađen na osnovi najmanje 2 putnika. U slučaju promjene elemenata izračuna, odnosno tečaja valute, odgovorni organizator putovanja zadržava pravo izmjene cijene. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.

Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama.
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske www.mvep.hr

Nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate.

Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanja Ugovora o organiziranju putovanja.
 

Korisne informacije:

Napomena:

Moguće rezervacije za kabine drugih kategorija, i drugih datuma polazaka - cijene na upit!
Višekrevetne kabine – na upit!
Nadoplata za korištenje kabine kao jednokrevetne – na upit!

VAŽNA NAPOMENA: 

moguće su promjene cijena bez prethodne najave - brodar zadržava pravo ukidanja posebne ponude - istaknute cijene su informativnog karaktera za smještaj u dvokrevetnim kabinama i vrijede do popunjena kapaciteta!  
 

DOKUMENT POTREBAN ZA PUTOVANJE: 

putovnica - mora vrijediti još najmanje šest mjeseci nakon datuma polaska na putovanje 

Za ovo krstarenje vrijede Opći uvjeti brodara MSC krstarenja Hrvatska.
 


 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.