Na vrh
  • 22°C Rijeka
  • 19°C Krk
  • 19°C Cres
  • 18°C Opatija
  • 23°C Split

NAJLJEPŠI GRADOVI RUSIJE 11 dana/10 noći BROD MS CHEKHOV 3

TRADICIONALNO KRSTARENJE ● GRUPNI POLAZAK
NAJLJEPŠI GRADOVI RUSIJE
od St. Peterburga do Moskve
 
22.07.2018 – 01.08. 2018 ● 11 dana/10 noćenja
BROD MS TCHAIKOVSKI 4*
 
Uključen let iz Ljubljane, izleti, transferi i pratitelj putovanja!
 
Kada razmišljamo o putovanjima, Rusija nam se čini jako daleko, ali ni ne slutimo što propuštamo. Zemlju koja je građena kao najveće i najmoćnije carstvo. Romanovi su svoju zemlju htjeli približiti Europi, pa su tako svoje gradove gradili po uzoru na europske prijestolnice, pa i još ljepše. Trebalo je još samo prirodne ljepote ukrasiti i na obalama rijeka izgraditi mostove, muzeje i carske palače.
 
Atraktivan itinerer i zanimljive destinacije smještaj u vanjskim kabinama s prozorom, na brodu 4* 10 x punih pansiona na brodu uključen let iz Ljubljane i svi transferi te vođeni izleti odlična cijena
 
DATUM LUKA PROGRAM
(izleti su uključeni u cijenu osim *)
22.07. LJUBLJANA - ST. PETERBURG  Let na relaciji Ljubljana – St. Peterburg,
transfer do broda i ukrcaj
23.07. ST. PETERBURG Izlet St. Peterburg“& Ermitaž
24.07. ST. PETERBURG *fakultativni izlet Peterhof park / Pushkin
25.07. MANDROGI/ SVIRSTROY Piknik na otvorenom
26.07. KIŽI Izlet muzeja drvene arhitekture
27.07. GORITSY Izlet Samostan Sv. Cirila
28.07. JAROSLAVL Izlet Jaroslavl
29.07. UGLITCH Izlet Uglitch
30.07. MOSKVA Izlet Moskva i Kremlj
31.07. MOSKVA *fakultativni izlet Moskva (metro)
01.08. MOSKVA - LJUBLJANA Iskrcaj i transfer do zračne luke, let Moskva - Ljubljana
*izleti uz doplatu po želji
 
 
 
 
 
 
 
CIJENA PO OSOBI:
SUPER
FIRST MINUTE CIJENA
 
FIRST MINUTE CIJENA
REDOVNA CIJENA
Dvokrevetna kabina s prozorom, zrakoplovni prijevoz, izleti i transferi 12.990 kn 13.390 kn 13.790 kn
Super first minute cijene vrijede do 15.12.2017, a first minute cijene do popunjenja kapaciteta. Cijena se može promjeniti što ovisi o iznosu zrakoplovnih pristojbi u trenutku izdavanja zrakoplovnih karti.
Cijena vrijedi na min. 25 prijavljenih putnika. Doplata za manji broj putnika: 540 kn
 
CIJENA UKLJUČUJE: povratni zrakoplovni prijevoz Ljubljana/obližnja zračna luka – St. Peterburg i Moskva - Ljubljana/obližnja zračna luka, zrakoplovne pristojbe, transfere (zračna luka St. Peterburg - brod - zračna luka Moskva), 11-dnevno krstarenje brodom MS Tchaikovsky 4*, smještaj u vanjskoj kabini s prozorom na glavnoj palubi (zadnji dio broda), 9 x punih pansiona i 1 x polupansion na brodu,  izlete prema programu, piće dobrodošlice, obilazak kapetanovog mosta, večernji zabavni program, slovenskog pratitelja (min. 20 putnika), organizaciju putovanja. 
CIJENA NE UKLJUČUJE: dodatne izlete (Peterhof, Carsko selo, noćni razgled Moskve), ostala pića (alkoholna i brezalkoholna) koja naručite u baru/restoranu, napojnice za brodsko osoblje.
DOPLATE PO ŽELJI PRILIKOM REZERVACIJE:
-ruska viza 570 kn (obavezna doplata)
-kabina na glavnoj palubi (main deck - sredina) 460 kn
-kabina na srednjoj palubi (upper deck) 1.000 kn
-Junior suite na srednjoj palubi (upper deck – 14 m2) 3.850 kn
-Suite na srednjoj palubi (upper deck – 18 m2) 5.690 kn
-jednokrevetna kabina na srednjoj palubi (upper deck) na upit
-dodatni izleti (obavezna najava i uplata prije polaska, vođenje na slovenskom jeziku na min. 20 prijavljenih putnika, u suprotnom, na engleskom jeziku): Peterhof 400 kn, Carsko selo 480 kn, noćni razgled Moskve s metroem 320 kn.

Informacije o brodu MS Tchaikovski 4*:
Godina izgradnje: 1977|Obnovljen: 2011|Br. putnika: 205|Dužina broda:125 m|Širina broda: 17 m| Br. paluba: 4
Ponuda na brodu: restoran, 2 bara, manja knjižnica, suvenirnica, kozmetički salon, prostor za sunčanje, salon/lounge.
Kabine: sve kabine su vanjske s prozorom, privatna kupaonica (tuš, wc), klimatizirane, TV, sef, fen, klima. Veličina kabine od 9-11m2.
 
Prehrana na brodu: doručak i ručak u buffet restoranu, večera poslužena.
 
 
 
 
 
“Opći i posebni uvjeti te upute za turističke aranžmane” Palma d.o.o. sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika koliko je potrebno da sa grupom ide pratitelj putovanja. U slučaju manjeg broja putnika kod pojedinih krstarenja, ovisno o brodaru i uvjetima, postoji mogućnost da se putovanje realizira po istim uvjetima, ali bez pratitelja. Ukoliko stranka uplati raspisano grupno krstarenje koje nije garantirano, mora biti upućena da je za pratitelja putovanja potreban gore navedeni minimalni broj putnika. Kod većine brodara izlete je moguće unaprijed rezervirati na prodajnom mjestu te koristiti pogodnosti plaćanja. Izlete će voditi lokalni vodič na engleskom jeziku, a u pratnji hrvatskog pratitelja ukoliko se za pojedini izlet prijavi dovoljan broj zainteresiranih putnika (minimalno 40 putnika). Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili brodara. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Palmu te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Palma d.o.o. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja
Dodatne informacije
  • Broj dana: 11
Datum polaska
15.08.-25.08. 2017

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.