Na vrh
  • 22°C Rijeka
  • 19°C Krk
  • 19°C Cres
  • 18°C Opatija
  • 23°C Split

COSTA PACIFICA

GRUPNI POLAZAK
MEĐU OTOCIMA VJEČNOG PROLJEĆA
Costa Pacifica, 22.04.-03.05. 2018, 12 dana
 
 ● Jedna od najljepših i najpopularnijih ruta ●  poklon: pješački izlet u Malagi* ● iskusan  pratitelj
 
 

 
DATUM LUKA DOLAZAK POLAZAK
22.4. SAVONA Italija   16:30
23.4. MARSEILLE Francuska 09:00 17:00
24.4. Plovidba      
25.4. Plovidba      
26.4. ARRECIFE / LANZAROTE Španjolska 13:00 19:00
27.4. ST. CRUZ DE TENERIFE Španjolska 08:00 17:00
28.4. FUNCHAL / MADEIRA Portugal 08:00 17:00
29.4. Plovidba      
30.4. MALAGA Španjolska 08:00 13:00
1.5. Plovidba      
2.5. CIVITAVECCHIA / RIM Italija 09:00 19:00
3.5. SAVONA*   09:00  
 
 
KABINA FIRST MINUTE CIJENA do 15.10. REDOVNA CIJENA
Unutarnja kabina classic 4.890 kn 5.230 kn
Vanjska kabina s prozorom classic 6.590 kn 6.990 kn
Vanjska kabina s balkonom classic 8.290 kn 8.690 kn
3. i 4. osoba u kabini - odrasla 2.070 kn 2.070 kn
3. i 4. osoba u kabini – dijete do 18 godina besplatno besplatno
Lučke pristojbe (odrasli i djeca) 1.310 kn 1.310 kn
Minimalni broj putnika: 40 (na osnovnom krevetu.)
DOPLATA ZA MANJI BROJ PUTNIKA (30): 190,00 kn
FIRST MINUTE cijena vrijedi do 15.10.2017 odnosno do popunjenja slobodnih kapaciteta.
Cijena aranžmana uključuje: 12-dnevno krstarenje po programu s luksuznim brodom Costa Pacifica, smještaj u kabini izabrane kategorije, puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, popodnevni snack, ponoćni buffet), kava, voda i čaj u buffet restoranu, gala večeru, sve zabavne priredbe i animaciju, predstave u kazalištu, slobodan ulaz u casino i disko, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, jacuzzija i ležaljki (na brodu), Palminog pratitelja putovanja na slovenskom jeziku i pješački izlet u Malagi na min. 30 prijavljenih putnika (osnovni ležajevi), troškove organizacije i pripreme putovanja.
Cijena aranžmana ne uključuje: lučke pristojbe koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije, osobne troškove u barovima i restoranima, izlete, napojnice brodskom osoblju.
Obavezne doplate na brodu: napojnice (odrasli i djeca od 15 godina nadalje 110 €, djeca od 4-14 godina 55 €, djeca do 3 g ne plaćaju).
 
Moguće doplate – po želji:
Premium kabine - doplata: unutarnja kabina 1.230 kn, vanjska kabina s prozorom i balkonom 1.540 kn/po kabini - bolja pozicija kabina, besplatna dostava doručak u kabinu, voucher 10% popusta za sljedeće krstarenje u Premium kategoriji u roku 1 godine.
- prijevoz do luke (na upit).
- All Inclusive paket Brindiamo 2.160 kn/po osobi, paket Piu Gusto 2.420/po osobi.
 
“Opći i posebni uvjeti te upute za turističke aranžmane” Palma d.o.o. sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Vašim potpisom ugovora iskazujete da ste suglasni s navedenim uvjetima. Izračun je rađen na osnovi najmanje 40 putnika koliko je potrebno da sa grupom ide pratitelj putovanja. U slučaju manjeg broja putnika kod pojedinih krstarenja, ovisno o brodaru i uvjetima, postoji mogućnost da se putovanje realizira po istim uvjetima, ali bez pratitelja. Ukoliko stranka uplati raspisano grupno krstarenje koje nije garantirano, mora biti upućena da je za pratitelja putovanja potreban gore navedeni minimalni broj putnika. Kod većine brodara izlete je moguće unaprijed rezervirati na prodajnom mjestu te koristiti pogodnosti plaćanja. Izlete će voditi lokalni vodič na engleskom jeziku, a u pratnji hrvatskog pratitelja ukoliko se za pojedini izlet prijavi dovoljan broj zainteresiranih putnika (minimalno 40 putnika). Prema zakonskim propisima u slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje. Organizator putovanja pridržava pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5 % u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili brodara. Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji zemlje u koju se putuje, a može biti različita u odnosu na kategorizaciju u drugim zemljama. Svim putnicima koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju imajući u vidu različitost propisa koji vrijede za državljane pojedinih zemalja. Palma može uputiti putnika na izvor informacija ali niti na koji način ne preuzima odgovornost za posljedice koje bi uslijed nepoštivanja tih propisa mogle proisteći za samog putnika. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize (za zemlje gdje je potrebna), koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Palmu te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Palma d.o.o. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, www.mvep.hr. Podaci sadržani u ovom materijalu obvezuju organizatora putovanja koji pridržava pravo njihove izmjene i u tom slučaju mjerodavno je ono što su stranke ugovorile prilikom sklapanje Ugovora o organiziranju putovanja.
 
Odgovorni organizator: Palma d.o.o

 
Dodatne informacije
  • Broj dana: 8

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.