Na vrh
  • 16°C Rijeka
  • 17°C Krk
  • 16°C Cres
  • 14°C Opatija
  • 20°C Split

13.11.-17.11.2019. Best of the Big Apple OB-GYN Ultrasound 2019 NEW YORK

13.11.-17.11.2019.
Best of the Big Apple OB-GYN Ultrasound 2019
NEW YORK

1.dan ZAGREB – NEW YORK Sastanak putnika s voditeljem putovanja u zračnoj luci Franjo Tuđman kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji AF5075 u 09,00 sati. Dolazak u Paris u 11,05 sati. Nastavak putovanja u 13,20 sati prema New Yorku. Dolazak u New York predviđen je u 15,55 sati. Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela i smještaj. Nakon kratkog odmora, odlazak u večernju šetnju s voditeljem putovanja na Times Square, jedno od najposjećenijih turističkih odredišta na svijetu.Times Square je jedna od najprometnijih pješačkih zona, glavno trgovačko središte grada i centar zabave s mnoštvom restorana, barova i klubova. Noćenje.

2 dan. NEW YORK Nakon doručka odlazak na kongres, a za osobe u pratnji raniji odlazak na vožnju brodom do Kipa Slobode sa voditeljem putovanja. Nakon vožnje brodom nastavljamo razgled Donjeg Manhattana: Madison Square Garden, poznate četvrti Greenwich Village, Soho, financijsku četvrt sa poznatom burzom; „Ground Zero“ – prostor gdje su bili Blizanci, srušeni 2001. u terorističkom napadu, China Town, Little Italy, East Village, zgradu Ujedinjenih naroda, Rockefeller Centar. Nakon razgleda slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka predlažemo odlazak na Top of the Rock - Rockefeller centar opservatorij na 70. katu, koji pruža nezaboravan pogled od 360º na New York . Noćenje.
3.dan NEW YORK Nakon doručka odlazak na kongres, a za osobe u pratnji predlažemo odlazak na turu “Sex&City” u 11,00 sati , a nakon razgleda u 14,30 sati slobodno vrijeme za ručak te nastavak razgleda grada. Navečer predlažemo odlazak na Broadway na jednu od predstava: Tootsie ili Moulin Rouge u 20,00 sati. Noćenje.

4.dan NEW YORK – SHOPING OUTLET - ZAGREB Nakon doručka check out iz hotela i odlazak organiziranim transferom u jedan od najpoznatijih outleta u okolici New Yorka: Woodbury Commons. Kasnije popodne u 17,30 sati odlazak za zračnu luku John F. Kennedy, prijava na let KL 644 u 21,30 sati. Noćni let.

5.dan ZAGREB Slijetanje u Amsterdam po lokalnom vremenu u 10,40 sati, nastavak putovanja u 15,10 sati te predviđeni dolazak u zračnu luku Franjo Tuđman u 17,00 sati. 
Cijena po osobi u 1/2 sobi …………. 10.150,00 kn
Nadoplata za 1/1 sobu………………. 2. 190,00 kn (minimum 10 osoba)


U cijenu uključeno: - Zrakoplovna karta prema navedenom itinereru s uključenim zrakoplovnim pristojbama
- smještaj u hotelu 3*, na Manhattanu, na bazi 3 noćenja s doručkom
- transfer zračna luka – hotel – zračna luka - poludnevni razgled grada autobusom (4 sata) sa lokalnim vodičem
- razgledi prema programu sa našim voditeljem putovanja - voditelj putovanja, jamčevina i organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno: - Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (preko 1.000 eur): od 266 kn
- Predstava na Broadwayu: 1.190 kn (cijena podložna promjeni u trenutku bukiranja)
- Top of the Rock – Rockefeller Centar : 290 kn
- Tura Sex&City: 450 kn - kotizacija za kongres : 7.900 kn
- viza 160 usd
- napojnice za vozače i vodiče


Granične, vizne i zdravstvene formalnosti Za državljane Republike Hrvatske potrebna je viza za SAD. Vize se izdaju u američkom Veleposlanstvu u Zagrebu na temelju individualnog zahtjeva.
Agencija može pomoći oko ispunjavanja obrasca, međutim u konzulat pojedinac mora otići sam. Detaljne informacije nalaze se na internetskoj stranici Veleposlanstva SAD-a
https://hr.usembassy.gov/hr/visas-hr/nonimmigrant-visas-hr/.
Cijena neuseljeničke vize: 160 USD
Napomene Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni.
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Avioprijevoznici: Air France i KLM KORISNE


INFORMACIJE Službeno ime: Sjedinjene Američke Države Glavni grad: Washington DC Površina: 9.826.630 km2 Stanovništvo: 325.719.178 (2017.) Najveći grad: New York City Službeni jezik: Engleski Vremenska razlika: -6h u odnosu na Hrvatsku (New York & Washington) Valuta: američki dolar (1 USD = 100 centa), 1 USD = cca 6,50 kn. Novčanice od $ 100, 50, 20, 10, 5, 2 i 1. Kovanice od $ 1 i 50, 25, 10, 5 i 1 centa. Kreditnim karticama (Visa, MasterCard, Amex…) možete plaćati gotovo sve. Bankomati su često dostupni. Električni napon: 110-120V/60 Hz, potreban adapter Pozivni broj zemlje: +1 Klima: raznolika obzirom na veličinu države, no uglavnom umjerena kontinentalna. Odjeća: nema ograničenja ni posebnih pravila za odijevanje. Odjeću treba prilagoditi vremenskim prilikama no svakako treba ponijeti i topliju odjeću te kišobran. Kupovina: Dostupna bilo kada i bilo gdje, naročito u New Yorku. Više o cijenama ćete saznati na licu mjesta. Hrana i piće: Amerika je poznata kao zemlja brze hrane koja je svuda dostupna. Međutim, kako New York objedinjuje sve svjetske destinacije, u gradu možete pronaći nacionalnu kuhinju svih svjetskih zemalja. Lokalni Dinneri, nude prihvatljive cijene te dobru kuhinju, kao i prave američke menze. Taksi u New Yorku: kanarinac žute boje (medallion taxis), pozivaju se ispruženom rukom. Kada brojevi na krovu taksija svijetle, on je dostupan. Pripremite novčanice manjih apoena. U taksiju možete plaćati i karticama. Napojnica je obavezna. UBER je također dostupan, iako cijene Ubera variraju, tako da je ponekad isplativije uzeti žuti taksi. Napojnice: one su u Americi način života, te obavezna naknada za uslugu. Uobičajeno je ostaviti napojnicu uslužnom osoblju (taksisti, konobari, nosači prtljaga, vozači autobusa, lokalni vodiči…. Uobičajeni iznos napojnice birate sami, iako će vam u dosta slučajeva iznos napojnice već biti naveden na računu, ili će vam ga reći sam konobar, taksist.... Mobilne mreže: A1 i T-com partneri Cijepljenje: Nije potrebno Napomena: Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.

Uvjeti i način plaćanja:
Gotovinom – do polaska
Obročno: kreditnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Matercard Zagrebačke i Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb.
 
OSIGURANJE:
Moguće je doplatiti za: zdravstveno osiguranje u inozemstvu s pokrićem troškova liječenja, otkaza osiguranja u slučaju bolesti te osiguranje prtljage ( paket osiguranja)., prema općim uvjetima osiguravajuće kuće.

 

NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 10
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 20 dana  prije početka realizacije aranžmana, te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 10.

 
SASTAVNI DIO PROGRAMA SU OPĆI UVJETI ZA TURISTIČKE USLUGE AUTOTRANSA D.D.
 
Sastavni dio programa su „Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa“

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.