Na vrh
  • 26°C Rijeka
  • 26°C Krk
  • 26°C Cres
  • 21°C Opatija
  • 24°C Split

KUBA -GARANTIRANI POLAZAK

KUBA PEDIATRIACUBA 2018
20.01.-27.01.2018.


GARANTIRANI POLAZAK
 
Kuba je srednjoamerička država i najveći otok u skupini Velikih Antila. Kubu je otkrio Kolumbo 1492.godine i kroz burnu povijest kolonalnih osvajanja te razvijanja kroz glazbu, film, književnost i likovnu umjetnost Kuba se formirala u danas poznatu turističku metropolu.
Zakoračite na otok prepun šarma, sa prekrasnim plažama i divnom gastronomijom te ponesite kući uspomene za cijeli život!
 
20.01. – ZAGREB – AMSTERDAM - HAVANA                                          
Sastanak putnika u 07,00h u zračnoj luci Zagreb sa pratiteljem putovanja. Polet zrakoplova AF u 09,00h prema Parizu. Dolazak u Pariz u 11,05h te nastavak putovanja u 13,50h. Slijetanje u Havanu u 18,10h po lokalnom vremenu (- 6 sati). Po slijetanju odlazak autobusom prema hotelu 4* uz panoramski razgled grada. Prijava u hotel i slobodno kasno poslijepodne za vlastite sadržaje. Preporučujemo večeru u nekom od poznatih restorana poput “Locos por Cuba” sa tipičnom lokalnom kuhinjom. Noćenje.

21.01. – Pediatriacuba – HAVANA – VINALES
Doručak. Odlazak na izlet u Vinales, pokrajinu sa najboljom plantažom duhana na svijetu. Zaustavljanje na vidikovcu Los Jasmines odakle se pruža izniman pogled na dolinu. Nastavak putovanja prema spilji La Cueva del Indio, spilja prvih stanovnika otoka odakle kreće vožnja tradicionalnim brodovima po rijeci koja teče unutar spilje. Ručak u lokalnom restoranu (uključen u cijenu) i odlazak do murala prahistorije. Povratak u hotel, noćenje.

22.01. – Pediatriacuba – HAVANA
Doručak. Organizirani odlazak na kongres. Za osobe u pratnji preporučujemo odlazak na cjelodnevni razgled grada u pratnji stručnog vodiča. Moderni dio grada sa Sveučilištem u Havani, Trgom revolucije, hotelom Nacional i poznatim šetalištem Malecon spaja se sa kolonijalnim dijelom i ostalim znamenitostima – sjedištem vlade, kazalištem te bivšom predsjedničkom palačom. Tura se nastavlja pješke kroz povijesni dio Havane zaštićen UNESCO-m od 1982.g. Nakon razgleda odlazak na ručak (uključen u cijenu) te slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Povratak prema hotelu, noćenje.

23.01. – Pediatriacuba – HAVANA – NACIONALNI PARK MONTEMAR – VARADERO
Doručak. Individualni odlazak na kongres. Za osobe u pratnji preporučujemo odlazak na izlet u Nacionali park Montemar u pratnji stručnog vodiča. U rezervatu biosfere koji je pod zaštitom UNESCO-a vidjet ćete repliku tradicionalnog sela te Guama farmu za parenje krokodila. Slobodno vrijeme za ručak (uključen u cijenu) ili za vožnju brodom kroz “Lagoon of Treasure”. Nastavak putovanja prema Varaderu, prijava u hotel 4*, noćenje.

24.01. - 26.01. – Pediatriacuba – VARADERO
Doručak. Individualni odlazak na kongres. Varadero je poluotok sa najvećim resortima i sa preko 20km bijelih pješčanih plaža. Osim odmora nudi i uživanja u specijaliziranim muzejima poput Muzeja ruma, uličnim tržnicama, prekrasnoj Saturnovoj špilji i mnogim drugim znamenitostima. Slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje te vlastite sadržaje. Mogućnost individualnog odlaska katamaranom na Cayo Blanco, otočić s prekrasnim plažama ili grupni izlet u Trinidad. Noćenje u hotelu sa all inclusive uslugom.

27.01./28.01. – VARADERO – COJIMAR - FINCA VIGIA– HAVANA – AMSTERDAM – ZAGREB
Doručak i odjava iz hotela u 09,00h. Odlazak prema Havani sa stajanjima kod Finca Vigia (Hemingwayovog muzeja) i u Cojimaru, malom mjestu gdje je bio usidren njegov brod. Pauza za ručak (uključen u cijenu). Dolazak u Havanu i transfer do zračne luke oko 17,00h. Polet zrakoplova KL u 19,15h. Dolazak u Amsterdam idući dan u 10,35h te nastavak leta za Zagreb u 14,30h. Slijetanje u Zagreb u 16,25h.
 
Cijena: 17.955,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 10 putnika)
Doplata za 1/1 sobu 2.770,00 kn
 
U cijenu je uključeno: zrakoplovna karta AF i KLM kompanije (ekonomska klasa) prema navedenom itinereru s uključenim zrakoplovnim pristojbama (podložne su promjenama do dana izdavanja zrakoplovnih karata), smještaj na bazi 7 noćenja u 1/2 sobi s doručkom/all inclusive u hotelima 4*, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, 4 ručka po programu, transfer na kongres 22.01.18., svi razgledi po programu, pratitelj putovanja, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja, jamčevina i organizacija putovanja
 
 
U cijenu nije uključeno: napojnice za vodiče i vozače (poželjna nadoplata na licu mjesta), ulaznice u objekte i muzeje koji se posjećuju, izlet u Trinidad – 1070,00 kn, kubanska viza/turistička karta – 450,00 kn sa uključenim posredovanjem, kotizacija za kongres
Kategorizacija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Kube i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvp.hr
Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju agenciju te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja.
Za kubansku vizu (turističku kartu) potrebna je kopija putovnice. Putovnica mora biti važeća minimalno 6 mjeseci od datuma izlaska iz Kube. 
KOTIZACIJA ZA KONGRES
  do 30.11.2017. od 01.12.2017.
  1720 kn 2020 kn
 
Napomena:
Agencija zadržava pravo promjene cijene kao i izmjene redoslijeda programa putovanja, sukladno promjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima.
Za ovo putovanje vrijede „Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa“

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.