2. - 9.11.2019. Filipini

2. - 9.11.2019. Filipini
Filipini – treća po veličini zemlja engleskog govornog područja na svijetu i jedina katolička u Aziji. Zemlja bogate povijesti koja kombinira azijske, europske i američke utjecaje. Zemlja sa više od sedam tisuća otoka, kristalno čistim morem, prašumama, netaknutom prirodom i zelenim rižinim poljima. Zemlja gdje će vas iznenaditi njihovo poštovanje prema turistima, njihova dobrodošlica/gostoprimstvo. Zemlja koja ima najduži Advent na svijetu, a započinje sa prvim „-ber“ mjesecom, mjesecom rujnom - „Septem-ber“. Ukratko zemlja koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. Saznajte zašto.

 1. dan 01.11.2019. Sastanak putnika dva sata prije polijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Franjo Tuđman sa voditeljem putovanja. Preuzimanje dokumenata i check in. Polet zrakoplova prema Manili sa jednim presjedanjem.

 2. dan 02.11.2019. Po slijetanju u Manilu, nastavak putovanja prema filipinskom otoku Borocay. Zbog bijelih pješčanih plaža, Boracay je više puta nagrađivan kao najbolji otok na svijetu. Obzirom na brzorastući turizam i pogoršanje okolišnih uvjeta, predsjednik Fiipina je u veljači 2018. rekao da planira zatvoriti otok. Već u travnju je to i napravio – zatvorio kompletno cijeli otok na 6 mjeseci. Danas je otok potpuno opremljen svom potrebnom infrastrukturom, preuređen i spreman za doček turista (limitiran broj dolazaka na otok). Transfer do hotela 4*. Check in u hotelu. Noćenje.

3. dan 03.11.2019. Doručak u hotelu. Dan rezerviran za odmor od putovanja i istraživanje ljepota ovog otoka u vlastitom aranžmanu ili sa voditeljem putovanja uz obaveznu sunčanu zaštitu. Predlažemo večeru u jednom od mnogih azijskih restorana/kuhinja u blizini hotela. Noćenje.

 4. dan 04.11.2019. Doručak u hotelu. Odlazak na izlet s brodom i otkrivanje predivnih arhipelaga, smaragdno-tirkiznih laguna i visokih litica na otoku. Organizirani ručak. Ostatak dana slobodan za uživanje i odmaranje. Noćenje.

 5.dan 05.11.2019. Doručak. Odjava iz hotela i transfer do zračne luke. Polet zrakoplova prema Manili. Manila – grad koji je pretrpio sve katastrofe koje ljudi i priroda mogu baciti na njega, a danas pravi azijski megapolis. Makati – grad u gradu, Wall Street Filipina, gdje neboderi dodiruju nebo, a u sredini prekrasan park, obavijen shopping centrima gdje se i najbolje shoppingholičarke izgube. S druge strane sirovo siromaštvo koje je već stoljećima prisutno. U sljedećih par dana imati ćete priliku doživjeti sav sjaj i bijedu tog grada. U svakom slučaju grad u kojem ćete se osjećati sigurno i dobrodošlo. Po slijetanju transfer do hotela smještenog u Makatiju, prijava i slobodno vrijeme za vlastite programe. Noćenje.

 6. dan 06.11.2019. Doručak u hotelu. Odlazak na organizirani, poludnevni razgled grada sa lokalnim vodičem. Šetnja do staroga kolonijalnog grada Intramuro, španjolske arhitekture. Odlazak do gradskog trga Rizal, kineskih vrtova, poslovnih i modernih četvrti i prestižne četvrti Bonifacio. Usputno zaustavljanje na najvećem američkom groblju izvan SAD-a. Ostatak dana slobodan za vlastito istraživanje Makatija. Noćenje.

7. dan 07.11.2019. Doručak. Predlažemo, fakultativno, odlazak u Greenhills, mjesto gdje se nalazi više od 2.000 dućana i gdje se kupuje isključivo uz cjenkanje. Mjesto gdje ćete povoljno kupiti biserne ogrlice, narukvice… ali i torbice, kožu… svih poznatih brandova. Povratak u hotel, noćenje.

 8. dan 08.11.2019. Doručak u hotelu. Odlazak na cjelodnevni izlet na najmanji aktivni vulkan na svijetu: Taal Vulcano. Taal je proglašen jednim od "Desetljetnih vulkana" u programu Desetljetnih vulkana devedesetih godina kako bi potaknuo proučavanje i praćenje vulkana. Taal je danas jedan od najuglednijih vulkana u regiji. Vožnja autobusom, te odlazak na vulkan brodom. Po dolasku na otok, penjanje na vrh vulkana pješice ili na konjima. Organizirani ručak. Povratak u hotel. Noćenje.

9. dan 09.11.2019. Doručak u hotelu, odjava. Slobodno vrijeme za kupnju suvenira. Odlazak u zračnu luku te polet zrakoplova prema Zagrebu sa jednim presjedanjem.

10. dan 10.11.2019. Dolazak u Zagreb.

Cijena: 15.870,00 kn po osobi u 1/2 sobi (min. 20 putnika)
 Dodatak za 1/1 sobu: 3.980,00 kn

U cijenu uključeno: - prijevoz zrakoplovom sa uključenim pristojbama zračnih luka (pristojbe su sklone promjenama kao i itinerer putovanja)
- transferi zračna luka
– hotel
– zračna luka u Manili i Boracayu
 - smještaj na bazi 3 noćenja s doručkom na Boracayu i 4 noćenja s doručkom u Manili (Makati) u hotelima 4*
 - voditelj putovanja
 - razgled grada u pratnji lokalnog vodiča
 - izlet na Taal Vulcano
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza
 - jamčevina i organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
 - ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 - dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 - fakultativni izleti koji nisu uključeni u program
Sastavni dio programa su “Opći uvjeti usluga putovanja” Autotransa D.D. 

Ostale napomene

Copyright © 2020 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.