Na vrh
  • 13°C Rijeka
  • 12°C Krk
  • 13°C Cres
  • 8°C Opatija
  • 17°C Split

14.12. 2019. ADVENT U KLAGENFURTU I VELDENU

14.12. 2019. ADVENT U KLAGENFURTU I VELDENU
 
 
Polazak iz Rijeke sa Žabice u 06:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju, tunel Karavanke i uz najveće jezero Koruške - Wörthersee do Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruške. Prošetati ćemo trgovima Neuen Platz gdje se nalazi gradska vijećnica i Alter Platz gdje se nalazi najstarija očuvana kuća u gradu „Haus zur Goldenen Gans“ sa kipom zlatne guske. Zaustavljanje na Božićnom sajmu te slobodno vrijeme za individualne programe i shopping. Nastavak vožnje obalom jezera WORTHERSEE. Zaustavljanje u Veldenu, gradu na jezeru, koji se u adventu pretvara u grad anđela, a posebna atrakcija su plutajuće jaslice. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz jezero. Oko 18:30 sati povratak prema Rijeci. Dolazak se predviđa u  kasnim večernjim satima.
 
CIJENA: 175 kn
NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 35

Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 35.
 
Cijena uključuje:
- prijevoz turističkim autobusom prema programu
- voditelja putovanja
- pripremu i organizaciju putovanja
 
Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners, Mastercard.

 Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica. 


Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotransa d.d.

 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.