Na vrh
  • 13°C Rijeka
  • 12°C Krk
  • 14°C Cres
  • 8°C Opatija
  • 16°C Split

14.12. 2019. ADVENT U LJUBLJANI & CITY PARK SHOPPING CENTAR 

 

14.12. ADVENT U LJUBLJANI & CITY PARK SHOPPING CENTAR 

Polazak u 07:00 sati iz Krka sa autobusnog kolodvora i u 08:00 sati iz Rijeke (Žabica). Vožnja kroz Sloveniju uz jedno zaustavljanje na putu radi odmora.  

Slijedi posjet shopping centru City centar sa cca. 125 trgovina u kojem je nedavno otvoren i popularna trgovina PRIMARK. Ovaj shopping centar se nalazi unutar kompleksa BTC City.  Slobodno vrijeme za shopping. 

Nastavak vožnje prema središtu Ljubljane.  Po dolasku slijedi kratka pješačka tura gradom: barokna zgrada gradske vijećnice, sjedište lokalne vlasti, i nastavljamo  kroz stari centar grada poznat po njegovom jedinstvenom arhitektonskom izgledu, kojeg označavaju barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika, centralna tržnica, katedrala Sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most…. Slobodno vrijeme za uživanje u adventskom sajmu uz kuhano vino ili uz nekoj drugoj od delicija karakterističnih za ovo doba godine ili za šetnju okićenim gradom! Povratak prema Rijeci i Krku u ranim večernjim satima. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima. 

CIJENA PO OSOBI:  Polazak iz Krka…… 150,00 kn 

                                Polazak iz Rijeke……130,00 kn 

Minimum putnika potrebnih za realizaciju: 40 

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, voditelja putovanja 

Sastavni dio ovog programa su “Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa d.d.“ 


NAJMANJI BROJ OSOBA POTREBAN ZA REALIZACIJU IZLETA : 40
Agencija  može otkazati  izlet i o tome obavijestiti putnika, ali ne kasnije od 48 sati  prije početka izleta te će u tom slučaju  putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za izlet, ako je broj osoba koje su uplatile izlet manji od 40.
 
Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.
Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom, debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners.
Za ovo putovanje, Hrvatskim državljanima potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.
 
 
Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja Autotransa d.d.

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.