Na vrh
  • 13°C Rijeka
  • 13°C Krk
  • 14°C Cres
  • 8°C Opatija
  • 16°C Split

21.12.2019. ADVENT U KLAGENFURTU I PYRAMIDENKOGEL          

21.12. ADVENT U KLAGENFURTU PYRAMIDENKOGEL
         

Polazak iz Krka sa autobusnog kolodvora u 05:00  sati, polazak iz Rijeke (Žabica) u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju, tunel Karavanke do Klagenfurta, glavnog grada austrijske pokrajine Koruške. Prošetati ćemo trgovima Neuen Platz gdje se nalazi gradska vijećnica i Alter Platz gdje se nalazi najstarija očuvana kuća u gradu „Haus zur Goldenen Gans“ sa kipom zlatne guske. Zaustavljanje na Božićnom sajmu te slobodno vrijeme za individualne programe i shopping. Na Alter Platzu se nalaze brojni dućani, dok je najveći shopping centar u Koruškoj „City Arkaden“ smješten u samom centru Klagenfurta. U poslijepodnevnim satima slijedi vožnja do vidikovca Pyramidenkogel (nije obavezan uspon), visok 100 m, izdaleka je vidljiv zaštitni znak regije Wörthersee koji svakom posjetitelju pruža spektakularan pogled iznad oblaka na ovo prekrasno okruženje. Na 920 m nadmorske visine posjetitelje očekuje jedinstven pogled na prekrasni zimski ambijent Vrabskog jezera.  Dolazak na platformu vidikovca moguć je panoramskim dizalom ili stubištem.  U podnožju vidikovca se nalazi adventski sajam sa različitim proizvodima sa poljoprivrednih gospodarstava, medenjacima, proizvodima od drva i stakla, pekarskim proizvodima… Ovdje se nalazi i božićna kućica koja krije brojna iznenađenja za djecu.  Polazak prema Krku i Rijeci u ranim večernjim satima prema dogovoru sa voditeljem putovanja. Dolazak se predviđa u  kasnim večernjim satima. 

CIJENA PROGRAMA PO OSOBI: 

Polazak iz Krka…...200,00 kn 

Polazak iz Rijeke…….. 175,00 kn 

 

Minimum putnika potrebnih za realizaciju: 35 

 
CIJENA IZLETA PO OSOBI: Polasci iz Rijeke - 175,00 kn
                                         Polasci iz Krka -  200 knMinimum putnika potrebnih za realizaciju: 35

 
Mogućnosti plaćanja:
Gotovinom,  debitnim karticama Maestro Erste Plus, PBZ, Zagrebačke i Raiffesien banke i kreditnim karticama (jednokratno) American Express i Diners
.


 
Sastavni dio programa su “Opći uvjeti usluga putovanja” Autotransa D.D.

 
Foto:https://pixabay.com/en/klagenfurt-city-winter-houses-1992746/

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.