Na vrh
 • 13°C Rijeka
 • 13°C Krk
 • 13°C Cres
 • 8°C Opatija
 • 16°C Split

ADVENT U BEČU
20.-22.12.2019.
 

Puno svjetla, razigrane boje, pahuljice snijega, miris pečenih kestena, mnoštvo štandova sa ukrasima i sitnicama odvesti će vas u svijet bajke i učiniti nezaboravnu čaroliju Adventa u Beču. Ovdje možete pronaći bijeg od stresa uz opuštajuću atmosferu na svakom koraku, a grad će vas oduševiti sa svojim znamenitostima i ljepotom u vrijeme Adventa.   
 
1. dan RIJEKA – BEČ
Polazak iz Rijeke u 06:30 sati s autobusnog kolodvora Žabica. Vožnja preko Slovenije i Austrije do Beča. Po dolasku u Beč panoramski razgled grada, odlazak do centra grada te slobodno vrijeme za individualne šetnje i kupovinu. Smještaj u hotel 4*. Noćenje.
 
2. dan BEČ
Nakon doručka nastavak razgleda grada u pratnji lokalnog vodiča, šetnja centrom grada: Kärtnerstrasse, katedrala sv. Stjepana, Hofburg, Graben. Ostatak dana slobodan za osobne programe, posjet mnogobrojnim muzejima, koncertima ili izložbama. Preporučamo obilazak nekih od brojnih trgovina u Mariahilferstrasse. Noćenje.
 
3. dan BEČ
Nakon doručka slobodno vrijeme provedite po vlastitom izboru. Mogućnost posjete sajmu, šetnja gradom ili jednostavno opuštanje uz Sacher tortu u nekoj od mnogobrojnih kavana. Polazak iz Beča u 12:00 sati za Rijeku gdje je predviđen dolazak u večernjim satima.
 
Cijena: 1.170,00 kn po osobi u 1/2 sobi 
 
(minimalno 35 putnika)
 
 
CIJENA UKLJUČUJE:
 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • smještaj na bazi noćenja s doručkom u hotelu 4*
 • lokalnog vodiča u Beču
 • voditelja putovanja
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
 • jamčevinu i organizaciju putovanja
 
            NAPOMENA: Agencija  može raskinuti ugovor o putovanju u paket-aranžmanu prije početka paket-aranžmana, ali ne kasnije od 20 dana prije početka te će putniku u cijelosti vratiti sva plaćanja primljena za paket-aranžman ako je broj osoba koje su uplatile paket-aranžman manji od 35.
 

 Uvjeti i način plaćanja:
Način plaćanja: pri prijavi potrebno uplatiti  30  % cijene aranžmana , a razliku najkasnije do 21 dan prije polaska.

GOTOVINOM I OBROČNO: kreditnim i debitnim karticama: American Express, Diners, Erste Maestro plus, Maestro i Mastercard  Raiffeissen banke, te Maestro i Visa Inspire Privredne banke Zagreb na 6 rata bez kamata i naknada.Za ovo putovanje potrebne su putne isprave : Osobna iskaznica ili putovnica.Sastavni dio ovog programa su Opći uvjeti usluga putovanja turističke agencije Autotrans d.d.!
 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.