Na vrh
  • 13°C Rijeka
  • 12°C Krk
  • 14°C Cres
  • 8°C Opatija
  • 16°C Split

8.12.2019. ADVENT U TRSTU I PALMANOVA OUTLET SHOPPING 

8.12.2019. ADVENT U TRSTU I PALMANOVA OUTLET SHOPPING 

 

 

Polazak sa autobusnog kolodvora u Krku u 07:00 i iz Rijeke sa autobusnog kolodvora Žabica u 08:00 sati (moguć ukrcaj i na Vratima Jadrana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju do PALMANOVA OUTLET VILLAGE-a. Mnogobrojne trgovine (čak 90 njih) sa tekstilom, modnim dodacima, kućnim potrepštinama, obućom, donjim rubljem te kozmetičkim proizvodima za zdravlje i ljepotu čekaju na Vas sa brojnim sniženjima i po outlet cijenama – do 70% niže nego u trgovinama! Od mnogobrojnih brandova izdvajamo: Adidas, Beneton, Calvin Klein, Desigual, Enrico Coveri, GAP, Guess, Kappa, Puma, Tom Tailor, Tommy Hilfinger, Baldinini, Bata, Zuiki, Calzedonia, Goldenpoint, itd. Nastavak putovanja prema Trstu te kraći razgled značajnijih znamenitosti – PIAZZA UNITA, VERDIJEVO KAZALIŠTE, CRKVA SANTA MARIA MAGGIORE itd. nakon čega je predviđen odlazak na čuveni sajam Mercatini di Natale (Piazza Sant Antonio) sa velikim izborom ukrasa, slatkiša i predbožićnih dekoracija. Slobodno vrijeme za posjet sajmu i shopping. Polazak prema Krku i Rijeci u večernjim satima. 

CIJENA PROGRAMA PO OSOBI: 

130,00 kn za polazak iz Krka 

110,00 kn za polazak iz Rijeke 

          

Minimum putnika potrebnih za realizaciju: 40 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom prema programu,voditelja putovanja 

Sastavni dio ovog programa su “Opći uvjeti za turističke usluge Autotransa”. Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa. 

Prijavite se na newsletter

Budite u toku sa novostima iz naše ponude.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.