ADVENTSKA BAJKA NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA Hallstatt - St. Wolfgang – St. Gilgen

Broj dana:
1 dana

21.12. 2019.

Polazak autobusa iz Krka u 04,00 sati i iz Rijeke u 05,00 sati.

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak na prekrasno područje regije SALZKAMMERGUT. U doba Adventa slikoviti su mali barokni adventski sajmovi s jaslicama, plutajućim lanternama po jezeru i romantičnim ugođajem u svim gradićima. Odlazak u jedno od najljepših mjesta Austrije, HALSTATT, na obali istoimenog jezera. Mjesto je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstatska kultura“. Šetnja romantičnim gradićem uz župnu crkvu preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu…

Nastavljamo vožnju do jezera WOLFGANGSEE. Slijedi posjet živopisnom gradiću St. Wolfgang na obali jezera koji je tijekom cijele godine iznimno posjećen; šetnja do tržnice i trga Kirchen te do bogato ukrašene crkve s Pacherovim renesansnim oltarom i vidikovcem s pogledom na jezero. Slobodno vrijeme za uživanje na Božićnom sajmu. Vožnja do gradića ST. GILGEN na obali jezera – mjesta gdje je Mozart volio provoditi svoj odmor. Šetnja uz jezero do stare jezgre St. Gilgena s kućom Mozartove majke, crkvom sv. Egidija i glavnim trgom s fontanom. Vrijeme za kavu ili kolače u nekoj od izvrsnih slastičarnica.. Odlazak iz romantične regije jezera u ranim večernjim satima. Povratak u Rijeku i Krk u noćnim satima.

POLAZAK IZ KRKA: 355,00 KN

POLAZAK IZ RIJEKE: 325,00 KN

CIJENA UKLJUČUJE:

· prijevoz turističkim autobusom prema programu,voditelja tijekom izleta,pripremu i organizaciju izleta

CIJENA NE UKLJUČUJE:

· ulaznice za objekte koji nisu navedeni pod cijena uključuje ,troškove koji nisu predviđeni programom

KALKULACIJA JE IZRAĐENA NA BAZI MINIMUM 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA

Sastavni dio programa su “Opći uvjeti usluga putovanja” Autotransa D.D.

Dodatne informacije
  • Broj dana: 1 dana
  • Datum polaska: 21.12. 2019.
  • Polazak: S Kvarnera
  • Cijena od: 325,00

Ostale napomene

Copyright © 2020 Autotrans d.d. Sva prava pridržana. Autotrans d.d. je član Arriva grupe.
www.atravel.hr upotrebljava kolačiće za bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više informacija pronađi u našoj Politici kolačića.